Hande Erçel ve Barış Arduç'u buluşturan projeden bomba atak!

Disney Plus'ın Hande Erçel ve Barış Arduç'u buluşturan yeni yerli içeriği Aşkı Hatırla'nın ilk tanıtımı yayınlandı.

Hande Erçel ve Barış Arduç'u buluşturan projeden bomba atak!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre "Aşkı Hatırla" bu yılın iddialı dijital içeriklerinin başında geliyor. 

Yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlsndiği O3 Medya imzalı dizinin senaryosunu Ahmet Vatan kaleme aldı, Özgür Önurme ise yönetti.

Etkileyici bir aşk hikâyesini konu alan dizinin ilk tanıtımı  yayınlandı.

Çekimleri Kapadokya’da başlayıp İstanbul’a taşınan 8 bölümlük dizinin ilk görüntülerinde Güneş (Hande Erçel) ve Deniz (Barış Arduç) arasındaki romantik sahneler dikkat çekti.



Hande Erçel ve Barış Arduç'u buluşturan projeden bomba atak!

 

Dizide Hande Erçel ve Barış Arduç’a Feyyaz Şerifoğlu, Başak Gümülcinelioğlu, Alper Saldıran, Naz Göktan, Begüm Akkaya, Melis Minkari ve Sezin Akbaşoğulları ve Fatih Al gibi genç ve usta isimler eşlik ediyor.

Dizinin konusuna gelince; Evlilik yolundayken ayrılık yaşayan güvenilir, ünlü mimar Deniz (Barış Arduç) ve fenomen bir editör olan Güneş (Hande Erçel), tesadüfen karşılaştıkları günün akşamında telefonlarına düşen bir mesajla hayatlarını değiştirecek bir yolculuğun içinde kendilerini bulurlar.

Bu yeni macera onlara ilişkilerindeki eksik parçaların izini sürdürecek ve aşkı yeniden hatırlatacaktır.