Hande Erçel'e 'Latin' morali

Annesinin ölümüyle yıkılan Hande Erçel’e Latin hayranlarından moral niteliğinde hamle geldi. Erçel, ‘Latina Turkish Awards’ ödülleri için başlatılan oylamada, şu anda önde giderek gurur yaşadı.

Hande Erçel'e 'Latin' morali
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Peru'da düzenlenen 'Latina Turkish Awards' ödüllerine yıllardır damga vuran Beren Saat ile Engin Akyürek'in tahtı sallandı. 2017'de Latinler'in oylarıyla 'En Seksi Oyuncu' seçilen Beren Saat'i, bu yıl Hande Erçel solladı.

25 yaşındaki oyuncu, kanser hastası annesi Aylin Erçel'in 11 Ocak'taki ölümüyle sarsılmıştı. Acısını kalbine gömüp işlerine dönen Erçel'e rol arkadaşları ve hayranları teselli olmuştu.

GELENEK BOZULDU

Güzel oyuncunun, 'Latina Turkish Awards 2019' için başlatılan oylamada şu ana kadar açık ara farkla birinci olması, "Hande'ye Latin morali" dedirtti. Burak Deniz de Perulu hayranlarının kalbini çaldı. 27 yaşındaki oyuncu; şu ana kadarki oylamada Latin ülkelerinde fırtınalar estiren Engin Akyürek'i geçti. 1 milyon kişinin internetteki oylarıyla şu anda önde giden ikili, Latinler'in yeni Türk yıldızları oldu.

Burak Deniz, oyunculuğu ve yakışıklılığıyla Latinler'in gönlünde taht kurdu.

Hande Erçel'e 'Latin' morali