Hande Erçel'in fanları Murat Dalkılıç'a nasıl hitap ediyor?

Hande Erçel’in kirpiğinin güzelliğine şarkı yazan Murat Dalkılıç, aşkının fanları tarafından ‘enişte’ ilan edildi. Erçel fanları popçuya ‘enişte’ yorumu yapıp ikiliden evlilik beklediklerini bir kez daha gösterdi.

Hande Erçel'in fanları Murat Dalkılıç'a nasıl hitap ediyor?

Güzel oyuncu Hande Erçel, evlilik sorularını her fırsatta geçiştirse de hayranları sevgilisi Murat Dalkılıç'ı çoktan 'enişte' ilan etti. Aşkları doludizgin süren ünlü çift, geçtiğimiz gün Yunanistan'a gitti. Baş başa tatile çıkan ikili, soluğu Komşu'daki Simi Adası'nda aldı.

Ege'nin karşı kıyısında aşk tazeleyen Erçel ile Dalkılıç, adada çektikleri kareleri de sosyal medyada paylaştı. Aşkıyla kiraladığı yelkenli ile Ege'nin maviliklerine açılan ünlü popçu, güzel oyuncunun fotoğrafladığı kareyi paylaşınca olanlar oldu.

ROMANTİK MURAT'A TAM NOT!


Dalkılıç'ın fotoğrafını Hande Erçel'in sevenleri yorum ve beğeni yağmuruna tuttu. Güzel oyuncu adına açılan fan hesaplarının Dalkılıç'a 'Enişte' diye yorum yapması dikkat çekti.

Hande Erçel'in fanları Murat Dalkılıç'a nasıl hitap ediyor?

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Dalkılıç, Erçel'in kirpiklerinin güzelliğine vurulup 'Müjgan' şarkısını yazmıştı. Şarkıyla aşkını mest eden popçu, romantikliğiyle de Erçel fanlarından tam not almıştı.

Evlenmeleri dört gözle beklenen ünlü çiftin nikah masasına ne zaman oturacağı ise merak konusu.