Hande Yener ve Demet Akalın aynı ortamda buluştu

Uzun bir aradan sonra ilk kez aynı ortamda bir araya gelen ezeli düşman Hande Yener ve Demet Akalın pişti oldu. Baltalimanı'nda bir düğüne giden ikili, aynı pistte dans etmemek için de mekan içerisinde köşe kapmaca oynadılar.

Hande Yener ve Demet Akalın aynı ortamda buluştu
Güneş Gazetesi'nden Ahmet Döğen'in haberine göre Baltalimanı’nda yapılan Alper Atakan ve Duygu Özkan çiftinin düğününde adeta yıldızlar geçidi yaşandı. Yapılan düğün merasimine katılan iki kavgalı isim Hande Yener ve Demet Akalın arasındaki atışma da geceye damgasını vurdu.

Aynı pistte eğlendiler

Düğün alanına ilk gelen isim Demet Akalın hızla mekana girerek röportaj vermek istemedi. İlerleyen saatlerde Hande Yener’in gelmesiyle olanlar oldu. Girişte röportaj yapan Yener, “Biz onunla Amerika ve Kuzey Kore gibiyiz asla barışmamız mümkün değil” açıklamasını yaptı. 

Düğün alanı ve piste sırayla çıkan ikili adeta köşe kapmaca oynadı. Düğün alanını ilk terk eden isim Demet Akalın oldu. Yaşanan pişti sorulduğunda morali bozulan şarkıcı, “Ben içerde onu görmedim, ama düğünü erken terk ediyorum. Bu gibi günlerde böyle şeyler önemsenmez” diyerek imalı bir açıklama yaptı. Akalın'ın hemen arkasından mekanı terk eden Hande Yener ise adeta ateş püskürdü. “Ben kimseyi görmedim, bana artık şunu sormayın” diyerek de muhabirlere çıkıştı. 

Düğün töreninde Demet Akalın,Hande Yener’in yanı sıra birçok kavgalı olduğu isimde bir araya gelmek zorunda kaldı. Demet Akalın kavgalı olduğu Emre Kaya ve Aynur Aydın ile Berkay da kavgalı olduğu  Derya Uluğ ile pişti oldu.

Demet Akalın ve Hande Yener gece boyunca sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak birbirlerine nispet yaptılar.