Hande Yener'den sevgilisine övgü dolu sözler

Hande Yener gözlerden uzak bir aşk yaşadığı müzisyen Misha hakkında övgü dolu yorumlarda bulundu.

Hande Yener'den sevgilisine övgü dolu sözler

Hande Yener, Posta Gazetesi'nden Bekir Saçar'a özel açıklamalar yaptı...

MISHA’YLA KARŞILAŞTIĞIMIZ AN BİRBİRİMİZE TUTULDUK BÖYLE BİR CENTİLMEN YETİŞTİRDİKLERİ İÇİN AİLESİNE MİNNETTARIM

Misha ile ilişkiniz nasıl gidiyor?

Birbirimizi bulduğumuz an, tutulduk. Birlikte kaliteli zaman geçiriyoruz. Çoğu zaman müzik yapıyoruz, müzik yapmadığımız da arkadaşlarımızla ya da ailelerimizle bir araya geliyoruz. Çünkü çocuk ruhluyuz. Kafalarımız uyuştuğu için tarzlarımız da uyuyor.

Genelde aynı filmleri veya dizileri beğeniyoruz. Çabuk sıkılmak gibi güzel bir huyumuz var. İkimiz de bir çok konuda benziyoruz. Aynı zamanda çok iyi iki arkadaşız. Her şeyden önce, Misha’nın ailesi çok kaliteli ve oğullarını da öyle yetiştirmişler. Müziğini her zaman desteklemişler. Böyle centilmen ve harika bir insan dünyaya getirdikleri için onlara minnettarım.

Misha’yla birlikte çalışmak keyifli mi?

Misha, albümün müzik direktörü. Olması gerekenler ya da olmaması gerekenler konusunda tam bir vizyoner. Sekiz parçanın prodüksiyonu Misha’ya ait. Albümde dört de bestesi var. O, bu yeniliğin en önemli sebebi oldu. Beni hayallerime götürdü. Hande Yener severlerini de mutlu etti. Aldığı sorumluluk büyüktü ve bunu büyük bir başarıyla tamamladı. Misha ile çalışmak çok keyifli ve eğlenceli, çünkü onda yok yok!

Konular Röportaj