Hande Yener'in nişanlısı asabi çıktı!

Çeşme'de mekan açan Hande Yener, konserden konsere koşarken nişanlısı Ümit Cem Şenol, işletmenin başına geçti. Vekaleten patron olup mekanda terör estiren model, çalışanları canından bezdirdi.

Hande Yener'in nişanlısı asabi çıktı!
Takvim'in özel haberine göre geçtiğimiz ay Çeşme'de 'Neo By Hande Yener' adında bir mekan açan Hande Yener'in nişanlısı Ümit Cem Şenol, tam bir asabi damat çıktı. Ünlü sanatçı konserden konsere koşarken kendinden 12 yaş küçük nişanlısı da mekanın hazırlıklarıyla ilgilendi. Her şeyin kusursuz olması için çalışmaları bizzat takip eden 32 yaşındaki model, asabi tavırlarıyla çalışanlara zor anlar yaşattı. Hatta iddiaya göre Şenol, o kadar ileri gitti ki mekanın ses sistemiyle ilgilenen bir görevliyle kavga dahi etti. Mekanı teftiş ettiği sırada ses sistemini yapan görevlinin kabloları yere attığını gören Ümit Cem Şenol, bir anda küplere bindi.

HERKESE KAPIYI GÖSTERDİ

Tesisatçıdan derhal kabloları yerden kaldırmasını isteyen genç model, olumsuz yanıt alınca kavga çıktı.

Sinirden deliye dönen Şenol, çalışanın üzerine yürüyünce araya mekanın güvenlik görevlileri girdi.

Elektrik tesisatçısına küfürler savurduğu iddia edilen model, bir odaya götürülerek sakinleştirildi. Görevini yapmakta olan çalışan ise yaka paça mekandan atıldı. Olayın hemen ardından tüm çalışanları toplayan Şenol, "Hande, konserdeyken patron benim. Benim sözümden çıkana kapı orada!" diyerek ültimatom verdiği de konuşulanlar arasında.