Harun Tan 'biyonik adam' oldu!

Harun Tan, Ebru Şallı'dan boşandıktan sonra kendini spora adadı. Son olarak -108 derecelik dayanıklılık testini geçen İşadamı için 'Biyonik Harun' yorumu yapıldı

Harun Tan 'biyonik adam' oldu!
Takvim'de yer alan habere göre Ebru Şallı'dan boşandıktan sonra önce yaşam tarzını daha sonra da imajını değiştiren Harun Tan, tanınmaz hale geldi. 11 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Ebru Şallı, ayrılık sonrası popçu Sinan Akçıl'la aşk yaşarken Harun Tan ise kalbini aşka kapattı. Adı kimseyle aşk dedikodusuna bile karışmayan ünlü işadamı boks, kayak, tenis ve Ashtanga yogadan sonra şimdi de 'fit in time' yapmaya başladı.

TURKİSH RONALDO OLDU

Sporun her dalında başarılı olan Harun Tan, herkül olma yolunda ilerliyor. Ünlü işadamı önceki gün instagram'da paylaştığı fotoğraflarıyla da olay yarattı. Tan, özel bir hastanede yer çekimsiz ortamda yapılan sporcu testini başarıyla tamamladı. Ünlü işadamı daha sonra soğuk odada -108 derecede 3 dakika kalmayı başardı. Dünyaca ünlü futbolcular Cristiano Ronaldo ve Zlatan İbrahimoviç'in de uyguladığı bu yöntemle kaslı vücuda sahip olan Harun Tan adeta zafer pozları verdi. Takipçileri ünlü işadamı için 'Biyonik Harun' esprisi yaptı.

Harun Tan 'biyonik adam' oldu!