Hazal Kaya ve Ali Atay'dan nikah sürprizi!

Hazal Kaya ile kendi gibi oyuncu sevgilisi Ali Atay, 2019’un ilk düğününe imza atacak. Kaya, ‘Süper kahramanım’ dediği 5 yıllık aşkı Atay’la 14 Şubat’ta nikah masasına oturacak.

Hazal Kaya ve Ali Atay'dan nikah sürprizi!
Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre magazin dünyasında 2019'un ilk düğün haberi Hazal Kaya ile Ali Atay'dan geldi. Beş yıllık aşklarıyla herkesi imrendiren ikilinin ne zaman nikah masasına oturacağı merak ediliyordu. Çiftin yakın dostlarına göre ikili, ilişkilerini 2019'da resmiyete dökecek.

Konuşulanlara göre; 28 yaşındaki Kaya ile kendinden 14 yaş büyük oyuncu ve yönetmen aşkı nikah tarihi olarak 14 Şubat Sevgililer Günü'nde karar kıldı.

GİZLİLİK İÇİNDE YÜRÜTÜYORLAR...

Hazal Kaya ile Ali Atay, düğün törenini Mecidiyeköy'deki lüks bir otelde gerçekleştirecek. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çift, düğün hazırlıklarını da yine gizlilik içinde yürütüyor. Bu arada hayranlarının evlenmelerini dört gözle beklediği ikiliden Kaya, geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda güzel haberin sinyalini vermişti. Ünlü oyuncu, annesi Ayşegül Kaya'nın kanserle mücadele ettiği dönemde en büyük desteği Ali Atay'dan gördüğünü açıklayıp "Ali, süper kahraman gibiydi. Hayatımda olduğu için her gün şükrediyorum" demişti.