Hazer Amani'den flaş bebek açıklaması!

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun eşi Hazer Amani, önceki gün ortağı olduğu Bebek’teki mekandaydı. Ünlü şef, muhabirlerle ayaküstü sohbet etti.

Hazer Amani'den flaş bebek açıklaması!

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre pandemi döneminde eşi Sıla ile birlikte evde olduklarını belirten Hazer Amani, "Yaklaşık 70-75 gündür evden çıkmadım. Bol bol yemek yaptık Sıla’yla” dedi.

Covid-19 salgına karşı restoranında önlemler aldıklarını dile getiren ünlü şef, "1 Haziran’da İçişleri Bakanlığı’ndan yazı gelince açtık dükkanımızı tekrar açtık, ekstra önlemler aldık. Çalışanlarımız her geldiğinde ateşleri ölçülüyor. Girişte el dezenfektanları koyduk. Masalarda oturma düzeninde boş masalar bıraktırarak oturtuyoruz” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz haftalarda corona virüs salgını nedeniyle dükkanını geçici olarak kapatan Hazer Amani, "1 milyon TL zarar ettiği" haberleri hakkında, "Hiç öyle bir zararımız olmadı. Tabii ki bütün dükkanlar gibi zararımız oldu. '1 milyon TL zarar etti' gibi haberler yalan” cevabını verdi.

Muhabirlerin "Çocuk düşünüyor musunuz?” sorusuna Hazer Amani, "Tabii ki düşünüyoruz ama şu an bir şey yok” cevabını verdi.

Ünlü şef, daha sonra mutfağa geçerek, eşi Sıla’ya özel hamburger yaptı. Hazer Amani, yaptığı hamburgeri paket yaparak Sıla’ya götürdü.

Konular Sıla