Hikmet Karaman: 'Pozisyon net penaltı'

Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Kayseri Erciyesspor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, güçlü rakipleri karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Kapasitemizin üstüne çıkıp, en iyisini yapmaya çalıştık" dedi.

Hikmet Karaman: 'Pozisyon net penaltı'

Karaman, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, maçın başında önemli birkaç pozisyonları olduğunu anlatarak, "Ancak sonra mağlup duruma düşüp, beraberliği yakaladık. Golden hemen sonra bir dakika içinde, 2. golü yedik. Golde Emenike'nin de şansı var. Bilerek bir vuruş değil, top dizine çarpıp gol oluyor" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin iyi bir takım olduğuna dikkati çeken Karaman, şöyle devam etti:

"Maç 1-1 devam etseydi, rakibimize problem yaratabilirdik. Fenerbahçe iyi bir takım, iyi pas yapıyor ve zaman zaman tempolu oynayarak, hücumda etkili olabiliyor. Caner Erkin de önemli bir oyuncu, bugün 10'uncu asistini yaptı. 2-1'den sonra 2-3 tane Fenerbahçe'nin kaçan pozisyonları veya bizim kalecimizin kurtardığı pozisyonlar var. Biz kapasitemizin üstüne çıkıp en iyisini yapmaya çalıştık. Karşımızda şampiyonluğa oynayan bir takım vardı. Rakibimizi tebrik ediyorum. Hakem de maçı cesaretli yönetti. Ne olursa olsun, bu atmosferde verdiği kararlar önemliydi."

- "Çok net penaltı"

Karaman, ligde kalma şanslarıyla ilgili bir soru üzerine, "Küme de düşebiliriz ama biz takım olarak bugün şampiyonluğa oynayan bir ekibe karşı oynadık. Gelişmekte olan 'gelecekte biz bu ligde varız' diyen Erciyes'i izliyoruz. Diğer takımlara da saygı gösteriyoruz. Hak eden ligde kalacak" ifadelerini kullandı.

Hikmet Karaman, kendisine göre penaltı kararının doğru olduğunu ifade ederek, "Gökhan Gönül hamle yapmış ama topa değmiyor. Hamlesi direkt Yasin'e olmuş. Bana göre çok net penaltı" dedi.

Karaman, bir soru üzerine, maç içerisinde Emre Belözoğlu ile yaşadığı diyalogda olumsuz bir şey olmadığını aktardı.

Kayseri Erciyesporlu futbolcu Mandjeck ise maça çok iyi başladıklarını belirterek, "Ancak çok kötü anda gol yedik. Sonra 1-1 eşitliği sağladık. Gol attıktan hemen sonra, 2. golü kalemizde görmemiz kötü oldu" ifadelerini kullandı.

Edinho ise Fenerbahçe ile başa baş oynayabileceklerini gösterdiklerini kaydederek, "Takım olarak kolay ve kötü goller yememeliyiz. Önümüzdeki haftalarda bunu düzeltmemiz gerekiyor. Çalışmaya devam edeceğiz. Umarım gereken puanları alırız" şeklinde konuştu.

SKORER

Konular Spor Haberleri