Hindistan pazarına girecek!!!

Mart ayının başında Hindistan'ın Bombay şehrine gidecek olan Ege, bakın orda neler yapacak?

Hindistan pazarına girecek!!!

Türk pop müziğinin önemli isimlerinden şarkıcı Ege, Bodrum’da girdiği zayıflama kampından çıktıktan sonra 14 Şubat Sevgililer Günü için Bodrumlu sevgililere özel konser vereceğini belirtti.

Mart ayında çıkacak olan ve kendi besteleri olan 20 şarkının yer aldığı ‘Karnaval’ isimli albümdeki parçalardan Bodrum’daki sevgililer için albüm çıkmadan önce söyleyeceğini ve mart ayı başında Hindistan’ın Bombay şehrinde ‘Şeytan Sev Diyor’ isimli şarkının da klibini de çekerek Hindistan pazarına da gireceğini belirtti.

TVN Group Ajans tarafından şarkıcı Ege 14 Şubat Sevgililer Günü için 15 Şubat tarihinde Bodrum Azka Otel’ de yeni albümünden parçalarında yer alacağı konser verecek.

Şarkıcı Ege Bodrum’da vereceği konser ve mart ayı başında çekeceği klip öncesi Bodrum Yasmin Otel’de zayıflama kampına girdi. Her gün 10 kilometre yürüyen ve hayatını düzenli bir ritme soktuğunu belirten şarkıcı Ege “Öncelikle Bodrum’da olduğum için kendimi oldukça şanslı hissediyorum. Bodrumlu sevgililer için 15 Şubat tarihinde eski albümlerimden ve mart ayında çıkacak yeni albümümden parçalar seslendirerek konser vereceğim. 10 kişilik orkestrayla vereceğimiz konserde Bodrumlu sevgililer söyleyeceğim parçalarla unutulmaz bir sevgililer günü yaşayacak” dedi.

“Hindistan pazarına gireceğim”

Mart ayı başında Hindistan’ın Bombay şehrinde Karnaval albümünden Şeytan Sev Diyor isimli albümüne klip çekmek içinde hazırlık içerisine giren Ege “Benimle klip çekmek isteyen Hindistanlı şirket benim görüntü itibariyle Hintlilere benzediğimi söyledi. Bunun üzerine bana şarkının aynı zamanda Hindistan haklarını da vermek üzere ülkelerinde klip çekmemi teklif etti. Bende teklifi kabul ettim. Çünkü amacım bundan sonra da Hindistan pazarına da girmektir. Aynı zamanda ‘Şeytan Sev Diyor’ isimli parçayı Arap bir şarkıcı da söylemek istiyor. Çıkış parçamız olan ‘Şeytan Sev Diyor’ 2008 yılının en hit parçası olacak. Benim bundan önceki albümlerimde çıkan hit parçaları da geçeceğini düşünüyorum” dedi.

“Aşk şeytanın işi”

Hayatında şimdilik bir sevgilisi olmadığını ancak evlenmek istediğini belirten Ege “Klibime çekeceğim parçanın isminde de olduğu gibi aşk işi tanrının değil şeytanın işidir. Şimdiye kadar hiçbir sevgilinin aşk yüzünden mutlu olduğunu duymadım. Bundan sonra karşıma delikanlı bir kız çıkarsa aşkı yaşamak isterim. Bodrum’da vereceğim konsere kadar da sevgilim olursa sevgilimle birlikte konsere de gelebilirim” dedi.

Konu ile ilgili haberi görüntülemek için "Video" butonuna basınız.

Konular Eski Arşiv