Hintli yıldıza stüdyoda sert tokat!..

Hindistan'da sinema yıldızı ve model Gauhar Khan, bir televizyon programının çekimleri sırasında kısa ve dar kıyafetleri nedeniyle izleyicilerden birinin saldırısına uğradı. Genç bir erkek, Bollywood yıldızına tokat attı.

Hintli yıldıza stüdyoda sert tokat!..

Hürriyet'te yer alan habere göre olay, Raw Star isimli televizyon programının Mumbai'de yapılan çekimleri sırasında meydana geldi. Pazar günü gerçekleşen olayda 24 yaşındaki saldırgan aniden sahneye fırlayıp Khan'a tokat attı.

Stüdyodaki güvenlik görevlileri saldırganı etkisiz hale getirip polise teslim etti. Polis, bugün mahkemeye çıkması beklenen saldırganın "Müslüman bir kadının böyle kıyafetler giymemesi lazım" dediğini aktardı.

Hindistan Times gazetesi ise bir polis yetkilisine dayandırarak verdiği haberinde stüdyodaki izleyicilerden biri olan saldırganın Khan'a laf attığını ve Khan'ın da tepki gösterdiğini, tartışmanın büyüdüğünü ve olayın çirkinleşerek saldırganın Khan'a tokat attığını bildirdi. Stüdyodaki bir kişi tarafından çekildiği düşünülen görüntü ise sosyal medyada paylaşıldı. Saldırının hemen ardından çekildiği anlaşılan görüntülerde, Khan'ın büyük bir şaşkınlık içinde yanağını tuttuğu görülüyor ve saldırganın hala bağırmakta olduğu dikkat çekiyor.

Gauhar Khan şimdiye kadar beş Bollywood filminde yer aldı. Geçtiğimiz yıl ise Türkiye'ye "Biri Bizi Gözetliyor" adıyla bilinen "Big Brother" yarışmasının Hindistan versiyonu olan "Big Boss" isimli yarışmaya katılmış ve birinci olmuştu.

Olay anından görüntüleri haberin videosuna tıklayarak izleyebilirsiniz...