Hırsızdan akıl almaz firar!..

Hırsızlık yapan Murat Saray yakalanıp Kantar Polis Karakolu nezaretine atıldı. Fakat hırsızın esareti 30 dakika sürdü. Saray, yumrukla yamulttuğu parmaklıklarından geçip, polislerin arasından çıkıp gitti.

Hırsızdan akıl almaz firar!..
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre hırsızlık suçundan yakalanan Murat Saray, hapsedildiği karakolun nezaretinde demir parmaklıkları kırarak dışarı çıktı.

Saray, karakolun içinde görevli polislerin arasından sızarak, kapıda nöbet tutan polisi de atlatıp firar etti. Polis, inanılmaz firarın ardından, sadece 120 dakika sonra Saray'ı yakaladı.

KAMERALARA YAKALANDI

İzmir Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nde LCD televizyon hırsızlığı yapıldı.

Polis, kamera tespiti sayesinde hırsızı yakalayarak gözaltına aldı. Birçok suçtan kaydı bulunan Murat Saray adli işlemlerinin tamamlanması ve gerekli evrakların hazırlanması için Kantar Polis Karakolu'na getirildi. Saray, karakol nezarethanesine konuldu.

Ancak şaşırtıcı olay bundan sonra yaşandı. Hırsızlık iddiası ile nezarathaneye konulan Murat Saray'ın yanına yarım saat geçtikten sonra giden polisler gözlerine inanamadı. Çünkü Saray, yerinde yoktu.

POLİS ALARMA GEÇTİ

Yapılan inceleme sonrası zanlı Murat Saray'ın, demir parmaklıkları kanırtarak kırıp nezaretten çıktığı, odada bulunan polislerin arasından sızıp, kapıda nöbetçi polisi de atlatarak kayıplara karıştığı ortaya çıktı. Murat Saray'ın gidebileceği tüm adreslere operasyon yapan polis, zanlıyı şehirlerarası otobüs terminali Otogar'da Urfa'ya kaçacağı sırada ikinci kez yakalayarak gözaltına aldı. Tekrar doktor raporu alındıktan sonra hemen hızlı bir şekilde işlemleri tamamlanan hırsızlık zanlısı Saray, ifadesinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.