Hırsızları ayak kokusu yakalattı!..

Gümüşhane ve Trabzon'da çeşitli hırsızlık olaylarına karıştıktan sonra Ordu'ya gelen ve dinlenmek için girdikleri camide uyuyakalan 3 kişi, çorap kokusunu fark eden imamın ihbarı üzerine yakalandı...

Hırsızları ayak kokusu yakalattı!..

Gümüşhane ve Trabzon'da çeşitli hırsızlık  olaylarına karıştıktan sonra Ordu'ya gelen ve dinlenmek için girdikleri camide  uyuyakalan 3 kişi, çorap kokusunu fark eden imamın ihbarı üzerine yakalandı.

Kent merkezindeki bir camide imam  olarak görev yapan Murat Sivrikaya, akşam son kontrollerini yapmak için girdiği  camide ağır bir çorap kokusu aldı. Caminin üst katına çıkan Sivrikaya, burada  uyuyan 3 kişiyle karşılaştı. Sivrikaya, söz konusu kişileri uyandırmak  istediğinde bu kişilerin kendisine tornavida çekmesi üzerine camiden çıkıp durumu  güvenlik güçlerine bildirdi.
  
Olay yerine giden ekipler tarafından yakalanan 3 kişinin yapılan  sorgulamasında, Gümüşhane ile Trabzon'da çeşitli hırsızlık olaylarına  karıştıkları belirlenirken, şüpheli Suat Ş. (20), Emre A. (19) ve Yıldırım D.  (19) gözaltına alındı.
  
Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemede ise şüphelilerin  beraberindeki çantadan bir kurusıkı tabanca, kar maskesi, tornavida ve bazı  kesici aletler ile bir miktar para ele geçirildi.
  
Şüpheli 3 kişi ilk ifadelerinin ardından Gümüşhane'ye gönderildi.