Holding yöneticisini öldüren zanlı tutuklandı

Ataşehir’de SAS Holding yöneticisi Sibel Koçan’ın başından vurularak öldürüldüğü 3 milyon 300 bin liralık gasp olayının faili Görkem K. tutuklandı.

Holding yöneticisini öldüren zanlı tutuklandı

Milliyet Gazetesi'nden Ferit Zengin'in haberine göre SAS Holding yönetim kurulu üyesi ve ortaklarından olan Sibel Koçan, 15 Haziran’da maskeli gaspçılar tarafından başından vurularak öldürüldü. Saldırganlar, Koçan’ın elindeki içinde 3 milyon 300 bin lira bulunan çantayı alarak kaçarken, eski eşi Koçan’ın öldüğü haberini alan SAS Holding sahibi Süleyman Aydın da oturduğu rezidansın 32’nci katından atlayarak intihar etti. Olaydan 2 gün sonra 14 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, Sibel Koçan’ı başına ateş ederek öldürdüğü iddia edilen Görkem K. ise bulunamadı.

Şüphelinin peşini bırakmayan polis, Kağıthane’de bir sitede sevgilisinin evinde kaldığını tespit ettiği 23 yaşındaki Görkem K.’yı yakaladı. Şüphelinin yanındaki arkadaşı E.D. de gözaltına alınırken, operasyonda 3 tabanca ele geçirildi. 15 suç kaydı olduğu öğrenilen Görkem K. tutuklanırken, E.D. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.