Hülya Avşar Cannes'a uçtu!..

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, bir mücevher firmasının Türkiye yüzü olarak katılacağı Cannes Film Festivali için Fransaya gitti.

Hülya Avşar Cannes'a uçtu!..

vşar, birbirinden değerli mücevherleri takacağı için biraz da tedirgin olduğunu söyledi.

Kardeşi Helin Avşar ve kızı Zehra ile birlikte Atatürk Havalimanı'na gelen Hülya Avşar sevenlerinin ilgi odağı oldu. Hayranlarıyla birlikte fotoğraf çektiren Avşar daha sonra uçağa binmek üzere ayrıldı.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Hülya Avşar, Cannes Film Festivalinde Kırmızı halı da yürümenin birçok insanın hayali olduğunu söyledi. İkinci kez katıldığını söyleyen Avşar, “Daha öncede olmuştu. Bu sefer yürüme sebebim hem filmleri seyredebilmek, hem de Türkiye'nin yüzü olarak da orada bulunmak. Ama tabi bu bir vesile. Aslında orada filmler ve dünyadan gelen birçok insanla bir arada olmak, onlarla sohbet etmek, yemek yemek, bunlar çok önemli şeyler. Ve ben de bugün büyük bir heyecanla gidiyorum” dedi.

Bir basın mensubunun daha önce yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili tedirgin olup olmamasını sorması üzerine Avşar ise, şunları söyledi: “Hem de çok tedirginlik yarattı. Yanımızdaki hanımefendi de mücevher firmasının Türkiye temsilcisi onunla onu konuştum ama orada şöyle bir olay var. Mücevheri takan kişinin odasında kaldığı için çalınmış. Dedim ki katiyen bana takın ve alın hemen mücevherlerinizi. Gerçi hepsi sigortalı problem değil, ama olabiliyor demek ki böyle şeyler. Korkmuyor değilim açıkçası. Çünkü takacağım mücevherlerin gerçekten hepsi birbirinden çok değerli”

Mücevherlerin yanında olmadığını söyleyen Hülya Avşar, “Yok mücevherler burada değil. Onlar orada” dedi.

Hülya Avşar, kardeşi Helin Avşar ve kızı Zehra ile birlikte Türk Hava Yolları'nın tarifeli seferiyle saat 8.30'da Fransa'nın Nice şehrine gitti.

Ünlü bir mücevher firmasının yüzü olarak Cannes'a giden Hülya Avşar 16 milyon TL değerindeki takılarla kırmızı halıda yürüyecek. Avşar, Cannes'da kalacağı süre içinde iki kez kırmızı halıda yürüyecek.

KAMİL SELVİ