Hülya Avşar-Sadettin Saran arasında polemik çıktı!...

Ünlü sanatçı Hülya Avşar ile eski sevgilisi işadamı Sadettin Saran arasındaki ‘magazinleşme’ polemiğinde ikinci raunt Avşar Kızı’nın oldu.

Hülya Avşar-Sadettin Saran arasında polemik çıktı!...

İşadamı Sadettin Saran birkaç gün önce eski sevgilisi Hülya Avşar’la ilgili soru yönelten gazetecilere, “Beni magazine bulaştırmayın” diye yanıt vermişti. Avşar, ilk fırsatta misillemesini yaptı ve Saran’la ilgili soruya, “Beni de magazine bulaştırmayın” diyerek karşılık verdi.

SARAN’A CEVAP VAR

Yılbaşında dantel elbisesi ve tango şovuyla ses getiren Hülya Avşar, önceki gün ablası Leyla’nın doğum günü için Tarabya’daki Kıyı Balık Restaurant’ta küçük çaplı bir kutlama gerçekleştirdi. Helin Avşar ve Zehra Çilingiroğlu’nun da bulunduğu yemek yaklaşık 4 saat sürerken, gecenin bitiminde muhabirlerin sorularını yanıtlayan Avşar kızı, yılbaşında giydiği kıyafetin çok ses getirsin diye dikilmediğini, böyle bir amaçlarının olmadığını belirtti. Yılbaşı gecesinin kendisi için güzel geçtiğini söyleyen Avşar, “Uzun bir süre sonra sahneye çıkınca çok heyecanlandım. O kadar heyecanlandımki öleceğim sandım” diye konuştu. Ayrıldığı sevgilisi Sadettin Saran’ın kendisiyle ilgili yöneltilen bir soruya, “Beni magazine bulaştırmayın” diye cevap verdiği hatırlatılınca Avşar,misilleme fırsatını kaçırmadı ve “Beni de magazine bulaştırmayın” diyerek kahkahayı patlattı.

"KADIN ALDATMIŞSA ADAM HAK ETMİŞTİR"

Aldatmayla ilgili de konuşan Hülya Avşar "Evli adamın karısının sevgilisi varsa o adam bunu hak etmiştir" diye tartışma yaratacak bir tespitte bulundu. Eski eşi Kaya Çilingiroğlu ile hâlâ görüşen Avşar bununla ilgili olarak da "Boşandıktan sonra küsmek bana terbiyesizlik gibi geliyor" dedi. Avşar, "Kaya, oğlu Hüseyin Kaya'yı üç günlükken eve getirdi. Zehra ile sevdik bebeği. Ben o bebeğin annesi olsam göndermezdim" diyerek de Feraye'ye gönderme yaptı.

Uğur Soysal