Hüner Coşkuner'in 95 yaşındaki annesi büyük acıyla sarsıldı

Kansere yenik düşen Hüner Coşkuner’in yakın dostu Gül Erda, sanatçının vefatının 95 yaşındaki annesini çok etkilediğini söyledi: “Hüner, hastalığını annesinin duymasını hiç istemiyordu. Annesi şu an keder içerisinde.”

Hüner Coşkuner'in 95 yaşındaki annesi büyük acıyla sarsıldı

Kemik iliği kanseri nedeniyle 58 yaşında vefat eden Türk Sanat Müziği sanatçısı Hüner Coşkuner’in yakın arkadaşı Gül Erda, sanatçının hastalık dönemini gazeteci Olcay Ünal Sert’e anlattı. “36 yıllık arkadaşımdı. Hastalığını sanat dünyasından benim dışımda kimse bilmiyordu” diyen Erda, şöyle konuştu:

“Geçen Nisan ayında belindeki kemikler için kontrole gitti. Evdeyken bir anda ağrı girmiş sırtına. Doktora gitti, ‘Gelmeseydin felç olurdun’ demişler. 11 saat ameliyat oldu. Sonra iyileşmeye başladı. Sahilde yürüyüşe çıkıyordu. Başlarda normal kemoterapi alıyordu. Son 1 ayda hastalık ilerledi. Annesi 95 yaşında olduğu için duymasını hiç istemiyordu. Annesi şu an şokta.”

'Sigara alkol içmezdi'

Gül Erda, Hüner Coşkuner’le son görüşmesini de anlattı:

“1 hafta önce telefon açtı, ‘Ciğerlerim su toplamış, yoğun bakıma giriyorum’ dedi. Zor nefes alıyordu. ‘Kemoterapinin yan etkileridir onlar’ dedim. Bu son konuşmamızmış. Hastaneye pandemiden dolayı almıyorlar. Ama Saliha (Hüner Coşkuner’in ikizi) ile konuşuyordum. 1 haftadır entübe değildi, son anda etmişler. Sabah 05.00’te entübe etmişler, akşam 22.00’de vefat etmiş. Ne sigara içerdi ne de alkol. Hep umutluyduk. Ansızın, sessizce aramızdan ayrıldı.”

Hüner Coşkuner'in 95 yaşındaki annesi büyük acıyla sarsıldı