İbrahim Eren’den yeni stratejik plan!

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, kurum olarak yeni bir stratejik plan hazırladıklarını duyurdu.

İbrahim Eren’den yeni stratejik plan!

TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren’den çalışanlara dikkat çeken bir mesaj gönderildi.

TRT’nin yeni yayın döneminde yeni bir stratejik bir planla hareket edeceğini söyleyen Eren, tüm çalışanlardan da üzerine düşeni yapmasını istedi.

İbrahim Eren’den yeni stratejik plan!

Medyaradar'ın haberine göre Eren, planla ilgili detayları ise önümüzdeki günlerde paylaşacağını ifade etti.

İşte o mesaj:

"Değerli çalışma Arkadaşlarım,

Kamu yayıncısı olarak sorumluluğumuzun daha da arttığı bir dönemin içerisindeyiz. Bu dönemde, hep birlikte var gücümüzle elimizi taşın altına koyup başarılı işlere imza attık. Özverili çalışmalarınızın verdiği neticeden dolayı gururlu ve mutluyum.

Elde ettiğimiz bu başarıyı sürdürülebilir hale getirmek, uluslararası alandaki gücümüzü daha da artırabilmek için stratejik planımızı güncelledik. Bu planı yaparken Kurumumuzun sürekli gelişimini sağlamayı, izleyici ve dinleyici odaklı olmayı esas aldık.

Yeni stratejik planımızı yakın zamanda sizlerle paylaşacağım. Bu planı uygularken de üzerinize düşen görevleri yerine getireceğinize olan inancım tam. Birlikte yürüyeceğimiz bu yolda Türkiye'nin uluslararası alanda en çok tanınan markalardan birisi olma hedefimizi sürdürme-ye hız kesmeden devam edeceğimizi ümit ediyorum.

Tüm televizyon ve radyo kanallarımız ile birlikte dijitalde ürettiğimiz yeni ve güçlü içeriklerin hem bize hem sektöre hem de vatandaşlarımıza yeni bir heyecan katacağına inanıyorum. Çok yakın bir zamanda konuyla ilgili daha detaylı bilgilere sahip olacaksınız."