İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza Roma'da evlenecek!

Yıllardır Demet Şener’le süren boşanma davası on gün önce biten İbrahim Kutluay, rahat nefes aldı. Kutluay’ın; Şener’in evliliklerinin bitmesine neden olarak gösterdiği İtalyan asıllı Edvina Sponza ile Mayıs’ta Roma’da nikah masasına oturacağı iddia ediliyor.

İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza Roma'da evlenecek!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre Demet Şener'le üç yıldır süren boşanma davası on gün önce sona eren İbrahim Kutluay cephesinde flaş gelişme!

Şener'in, Kutluay'ın kendisini sosyetik yogacı Edvina Sponza ile aldattığı iddiası geçtiğimiz yıllara damga vurmuştu. Ünlü sunucuyla çekişmeli boşanma davası yıllarca süren Kutluay, Şener'in anlaşmalı boşanmaya yanaşmasıyla rahat nefes aldı.

AİLESİ İTALYAN ASILLI

Eski Milli basketbolcu, magazin kulislerinde konuşulanlara göre de Sponza ile nikah masasına oturmak için düğmeye bastı. Olay ikili, iddiaya göre Mayıs ayında İtalya'da dünyaevine girecek. Aşkın şehri Roma'da evlenecek olan çift, hazırlıklarını büyük gizlilikle yürüttükleri nikaha da İstanbul'dan sınırlı sayıda dostlarını davet edecek. Ünlü çiftin nikah için Roma'yı tercih etmesinin nedeni ise Sponza'nın ailesinin İtalya'da yaşaması.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

İtalyan bir baba ile İngiliz bir annenin kızı olan sosyetik yogacının Roma'daki Türk Konsolosluğu'nda kıyılacak nikahın hazırlıkları için de geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız ailesinin yanına gittiği öğrenildi. Ünlü çift, olaylı başlayan aşkları gibi Roma'daki nikahlarıyla da magazin gündemine damga vuracak. Bu arada Kutluay'ın 3 milyon lira tazminat vererek anlaşmalı boşandığı Şener'den iki çocuğu var. Edwina Sponza'nın da eski eşinden üç çocuğu bulunuyor.

3 MİLYONA PES ETTİ

Kutluay'dan başta 8 milyon lira tazminat isteyen Şener, bu rakamı 6 milyon liraya indirmişti. Şener, istediği olmayınca pes edip boşanmak için 3 milyon liraya 'Tamam' dedi.

İbrahim Kutluay ve Edvina Sponza Roma'da evlenecek!