İbrahim Tatlıses: "Beni bitirmek için her şeyi yaptılar"

Tatlıses: "Bu kan emiciler, hile hurda ile her şeyi yaptı. Beni vurdurdu, her şeyimi almaya kalktı. İzmir'deki dairemi, Urfa'daki tarlamı ve hatta şirketten alıp anamın altına verdiğim arabayı bile haciz edip beni tamamen silmek için her şeyi yaptılar..."

İbrahim Tatlıses: "Beni bitirmek için her şeyi yaptılar"
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre İbrahim Tatlıses, FETÖ’nün mal varlığına çökmesini tüm Türkiye’ye duyuran Yeni Asır’a teşekkür etti.

İbrahim Tatlıses: "Beni bitirmek için her şeyi yaptılar"

Tatlıses, "Bu kan emiciler, hile hurda ile her şeyi yaptı. Beni vurdurdu, her şeyimi almaya kalktı. İzmir Folkart'ta oturduğum dairemi, Urfa'daki tarlamı ve hatta şirketten alıp anamın altına verdiğim arabayı bile haciz edip beni tamamen silmek için her şeyi yaptılar. Bunun nedeni FETÖ'ye himmet parası vermemem ve sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgi, saygı ve hayranlığım" dedi.

"ADALETE GÜVENİYORUM"

Kendisine çürük uçak satıp villasını icra yoluyla alan FETÖ'nün, 2010 yılında o dönem Tarkim Havacılık'ın ortağı Faruk Bayındır'ın kayınpederi Megatrans Şirketi'nin sahibi Ahmet Özbey'den 6 milyon dolara uçak aldıktan sonra büyük bir kumpasın içine düştüğünü belirten Tatlıses "Bu acımasızlar yalan dolan ve sahte belgelerle her şeyi yaptılar. Anama şirketimden alıp verdiğim araca kadar haciz ettiler. İlahi adalete güveniyorum ve gerçeklerin ortaya çıkacağına yüzde 100 eminim" diye konuştu.

HEPSİ ÖRGÜTLE BAĞLANTILI İSİMLER

15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişiminin ardından, geçtiğimiz Eylül ayında Faruk Bayındır ile Ahmet Özbey hakkında FETÖ'den gözaltı kararı verildi her ikisi de firar etti. 'İhaleye fesat' karıştırıldığı iddiasıyla ilgili 'kovuşturmaya yer olmadığına dair karar' veren Savcı Ulvi Karaşahin de FETÖ'den gözaltına alındı. FETÖ soruşturmasında firari olan Yargıtay üyeleri Hüseyin Karagöl, Mustafa Akarsu ve İlyas Şahin'in bacanak olduğu, eşlerinin Bayındır'ın kuzenleri olduğu belirlendi. Onama kararının altında imzası bulunan Yargıtay 12. Hukuk Dairesi üyeleri Ayhan Doğan ve Mehmet Uslu'ya da meslekten çıkarma cezası verildi.