İdil Fırat online doğum günü düzenledi

Cemiyet hayatının gözde isimlerinden İdil Fırat, 32 yaşına bambaşka bir şekilde girdi. Corona virüsü salgını nedeniyle parti veremeyen İdil Fırat, arkadaşlarıyla internette buluştu.

İdil Fırat online doğum günü düzenledi

Zarif isim İdil Fırat, Instagram hesabından kutlama ile ilgili bir fotoğraf paylaşarak, şu notu yazdı:

“Hala içimdeki 365 gün 6 saati, 29 Mart için gün sayıp heyecanlanarak geçiren doğum günü kutlaması aşığı o küçük kızı saklıyorum. Bu seneki doğum günlerimiz buruk geçti ama ben umudumu hiç kaybetmiyorum. Güzel günler biliyorum ki uzak değil. Sağlık olduktan sonra nice güzel günlerimiz, keyifle coşkuyla kalabalık kutlamalarımız olacak. Faiziyle acısını çıkaracağız.

Doğum günümü kutlayan herkese çook teşekkür ederim.

İzolasyondayken bile beni partisiz bırakmayan eşim ve dostlarıma (iyi ki Zoom ve Houseparty var) ve pastasız bırakmayan Ezgim'e ayrıca teşekkür ederim. Tanıdığım/tanımadığım herkesten çok candan mesajlar aldım. İyi ki varsınız! Güzel dilekleriniz misliyle size dönsün inşallah. Ben bu sene hepimiz için SAĞLIK diledim. Herkese uzaktan kucak dolusu sevgiler ve öpücükler gönderiyorum…”

MERT FIRAT’TAN ROMANTİK MESAJ

İdil Fırat online doğum günü düzenledi

Mert Fırat ise eşi ile eskiden çekilmiş birkaç fotoğrafı paylaşarak, şu romantik notu kaleme aldı: “İnsan mutlu olunca zaman o kadar hızlı geçiyor ki anlamak mümkün değil. Mutluyum, böyle güzel kalpli bir meleğin doğum gününde ne dileyeceğime de dikkat etmem lazım; hepimize sağlık ve huzur diliyorum. Kimseyi vaktinden önce kaybetmeyelim, birbirimizin önemseyelim…”