İhanet iddialarının üç ismi aynı karede!..

Böyle bir medeniyet Hollywood da bile yok. İvana Sert ve Yurdal Sert, Hatem Yavuz ile birlikte kameralara gülücük dağıttı!..

İhanet iddialarının üç ismi aynı karede!..

Yurdal Sert boşanmak üzere oyduğu eşi Ivana Sert'in kendisini aldattığını iddia ettiği ortağı Hatem Yavuz, önceki gece birlikte eğlendi. Geçen yıl birbirleri hakkında ağır ithamlarda bulunan ve mahkemelik olan üçlü, kahkahaları mekanı çınlattı..

HATEM YAVUZ'DAN SERT AÇIKLAMALAR!.. (VİDEO)

SÜREKLİ BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! İşadamı Yurdal Sert eşi Ivan Sert'in kendisini ortağı Hatem Yavuz'la aldattığını iddia ederek geçen yıl boşanma davası açtı. Sert, ihanete uğradığını Metrocity'ni güvenlik kamerası kayıtlarıyla belgelemeye çalışırken Yavuz da Yurdal Bey'le birlikte yabancı kadınlarla alem yaptıklarını açıkladı. Mahkemelik olan ve birbirlerini suçlamaya devam eden ikili önceki gece Ivana Sert'in The Bite adlı kafesinin açılışında bir araya geldi.

SEMA ÇELEBİ'DEN IVANA SERT'E SERT ELEŞTİRİ (VİDEO)

MUTLULUK POZULARI VERDİLER

Boşanma ve tazminat davaları hala süren Yurdal Sert, Ivana Sert ve Hatem Yavuz, Nişantaşı'ndaki açılışta objektiflerin karşısına birlikte geçip mutluluk pozları verdi. Gazetecilerin sorularına "Eşimin mekanının açılışına katıldım" diye cevap veren Sert, Yavuz'la uzu uzun sohbet etti. Neşeli halleri ve kahkahaları dikkat çeken üçlü açılışın ardından hep birlikte Nişantaşı'nda bir bara giderek gece geç saatlere kadar eğlendi...

BORA BAĞCIBAŞI /HABERTÜRK İNTERNET SİTESİ