İki çocuk annesi kadından kahreden haber

İzmir'in Buca ilçesinde eşi İbrahim Erergin’in sürekli alkol tüketmesinden bıkan Serma Erergin, 4’üncü kattaki evlerinin balkonundan atladı. Ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılan 36 yaşındaki kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İki çocuk annesi kadından kahreden haber

Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre akıl almaz olay Buca Yaylacık Mahallesi'nde önceki gün saat 21.30 sıralarında yaşandı. İki çocuk annesi Serma Erergin eşi İbrahim Erergin ile tartıştı. Tartışma üzerine "Yeter artık bıktım. Kendimi atacağım" diyen genç kadın 4'üncü katındaki evinin balkonundan atladı. Yaklaşık 10-12 metre yükseklikten beton zemine düşen Erergin, ağır bir şekilde yaralandı.

TARTIŞMA BÜYÜDÜ

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Kadın Doğum Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz kadın, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Serma Erengin'in cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurum morguna gönderilirken intiharın sebebini eşi İbrahim Erergin anlattı. İfadesinde, evde iki çocuğuyla oturduğunu söyleyen İbrahim Erergin, "Alkollüydüm. Eşim, içmemi istemiyordu. O nedenle tartıştık. Zaten sık sık aramızda bu tür tartışma çıkıyordu. Bir kere balkona çıkıp, intihar etmek istedi ama engelleyip yatıştırdık" dedi.

OĞLU EVİ TERK ETTİ

Büyük oğlunun tartışma üzerine evden çıktığını söyleyen baba Erergin, "Eşim, daha sonra tekrar intihar etmek için balkona çıktı. Peşinden gittim ancak bu defa kendisini tutup, atlamasına engel olamadım" dedi.

İbrahim Erergin, ifadesinin ardından serbest bırakılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.