İki sunucu birbirine girdi!..

Geçen sezonun ekran fenomeni "Bu Tarz Benim"in bu yıl iki kanalda birden aynı isimle yayınlanması tansiyonu yükseltiyor.

İki sunucu birbirine girdi!..
Radikal'de yer alan habere göre Bugün Ne Giysem’den Bu Tarz Benim’e evrilen ve geçen sezon ekran macerasına sessiz sedasız başlayan yarışma aylar ilerledikçe altın yumurtlayan bir tavuğa dönüştü. Bu sezon daha büyük beklentiyle arzı endam ediyor. Hem bu sefer bir ikizi de var!

Yapımcı şirket jüri üyelerini de alıp TV8’e taşındı ama isim hakkı mahkemelik oldu. Yapımcılarla kanal arasındaki anlaşmazlık karşımıza hem Show TV’de hem TV 8’de aynı isimli iki yarışma ve iki ayrı ekiple karşı karşıya kalmamıza neden oldu.

İKİSİ DE ŞİMDİLİK AZ İZLENİYOR

Bu Tarz Benim henüz geçen seneki şaşalı günlerinden uzak . Çarşamba günü reytinglerini ele genel izleyici de yarışmanın TV8 versiyonu 1,48 reytingle 47. Sırada yer alırken Show TV’de ekrana gelen Bu Tarz Benim 1,13 reytingle ancak 60. sırada yer alabildi.

AB grubu incelendiğinde TV8’in Bu Tarz Benim’i 38. sıraya kadar yükselirken Show TV versiyonu ancak 55. sırada yer bulabildi.

REYTİNG REKABETİ TARTIŞMANIN FİTİLİNİ ATEŞLEDİ

Ve neden sonra Öykü Serter, Show Tv 'de rekabet ettiği meslektaşı Ebru Akel 'e göndermede bulundu. Serter, kendine özgü selam şeklini kastederek yarışmacılara 'Tamam kameralara oynuyorsunuz da onu bana bırakın olur mu? Yeterince taklit eden var, bari siz yapmayın' dedi. Jüri üyeleri Nur Yerlitaş ve İvana Sert de Öykü Serter’e destek verip ‘her şeyin gerçeği daha iyidir, çakması değil’ diyerek ‘düşman’ kardeşlerine mesaj gönderdiler.

KIRMIZI KÖŞEDE ÖYKÜ SERTER

‘Biri Bizi Gözetliyor’la geniş kitlelere ulaşan ve nevi şahsına münhasır sunumuyla dikkat çeken ve kariyerini ağırlıklı olarak yarışmalarla devam eden Öykü Serter ikinci büyük çıkışını Bu Tarz Benim’le yaptı. Geçen sezon adeta bir ekran fenomenine dönüşen yarışma Öykü Serter’in yıldızını yeniden parlatıyordu.

MAVİ KÖŞEDE EBRU AKEL

Ebru Akel de sunuculuk kariyerini de evlilik programlarıyla şekillendirmiş bir isim. Show TV'de yayınlanan ‘Ben Evleniyorum’, ‘Biz Evleniyoruz’, ‘Sevda Masalı’, ‘İkinci Bahar’ ve ‘Gelinim Olur musun?’ adlı döneme damga vuran yapımların sunucusu olarak hatırlıyoruz Akel’i.

EBRU AKEL’İN MODA SUNUCULUĞU GEÇMİŞİ VAR

1998'de BRT'de yayınlanan Sihirli Ayna isimli moda programını iki yıl boyunca sunduğunu hatırlatmakta fayda var.

HENÜZ CEVAP YOK!

Öykü Serter’in kroşesine henüz Ebru Akel’den ya da yarışmanın jürilerinden bir cevap gelmiş değil. Ama önümüzdeki haftalarda rekabetin daha da artacağını düşünürsek her iki taraftan da yeni ataklar gelmesi sürpriz olmayacak. O Ses Türkiye düellolarından boşa çıkacak ringler için en uygun stüdyo Bu Tarz Benim'inkiler gibi görünüyor!