İlay Erkök: "Her şeyi çiğ yiyebiliyorum"

Bir dönem şarkıcı Keremcem ile aşk yaşayan oyuncu İlay Erkök, katıldığı programda şaşırtıcı itiraflarda bulundu.

İlay Erkök: "Her şeyi çiğ yiyebiliyorum"

Oyuncu İlay Erkök, YouTube'da yayınlanan "Bi' Başka" adlı programa konuk oldu. Bilinmeyenlerini anlatan Erkök, "Bir adaya düşsen yanına alacağın 3 yemek ne olurdu?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Aslında benim yemeğe ihtiyacım yok. Her şeyi çiğ yiyebiliyorum. Oradaki çiğ balığı, deniz canlılarını yiyebilirim ama almak istediğim şeylerden biri herhalde meyveler olur, meyve çok seviyorum. Özellikle kırmızı meyveler, karpuz çok severim. Yoğurtlu, sarımsaklı mantı ve suşi isterdim."

"İlay'ın bugüne kadar hiç kimsenin duymadığı, takipçilerini şaşırtacak nesi var?" sorusuna şaşırtıcı bir yanıt veren 26 yaşındaki Erkök, şunları söyledi:

"Her şeyi çiğ yiyorum. Çiğ et ve balık yiyebiliyorum. Bir dönem balıkçıda da çalıştım. Denizden balığı çıkarıp, kafasını koparıp, temizlemesini biliyorum. Onu üç dakikada yiyebilirim ama tabi her balığı yemem.

Küçükken kasaba gittiğimde reyondaki etlerle aşk yaşardım. Kasaptan et ya da kıyma aldığımda büyük bir parça ağzıma atarım. Hamuru da genelde çiğ yiyorum, o yüzden çok masraflı değilim."