İlik nakli bekleyen genç tutuklandı!

Lösemi hastası Aydınlı genç, nakil ameliyatı olmayı beklerken 8 yıl önce karıştığı bir kavga nedeni ile tutuklandı. Baba Bahri Seyyar, “Nakil yapılmazsa oğlum ölecek” diyerek gözyaşı döktü.

İlik nakli bekleyen genç tutuklandı!

Yeni Asır Gazetesi'nden İhsan Karataş'ın haberine göre Aydın'da lösemi hastası 26 yaşındaki Sercan Seyyar, ilik nakli olmayı beklerken tutuklandı.

8 yıl önce karıştığı kavga nedeniyle aldığı 9 yıllık hapis cezası Yargıtay'da onanan gencin babası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi. Nazilli ilçesinde yaşayan Sercan Seyyar'a 7 ay önce lösemi teşhisi kondu. Adnan Menderes Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavisi devam eden ve 15 günde bir trombosit alan Seyyar'a aylar sonra donör bulundu.

EMNİYETTEN TELEFON

İlik nakli için gün sayan Seyyar'ın dünyası Emniyet Müdürlüğü'nden gelen telefonla karardı.

Hastane yerine ifade vermek için adliyeye giden Seyyar, 8 yıl önce karıştığı bir kavgadan dolayı hakkında verilen 9 yıl hapis cezasının, Yargıtay tarafından da onaylandığını öğrendi.

Tutuklanan lösemi hastası Sercan Seyyar'ın tedavisi de yarım kaldı.

Baba Bahri Seyyar, "Oğlum suçlu ise cezasını çeksin elbette ama hayatının tehlikede olması uykularımı kaçırıyor" diyerek gözyaşı döktü.