İlyas Tüfekçi ALS ile mücadele ediyor

Türk futbolunun efsane isimlerinden İlyas Tüfekçi, bir süredir ALS hastalığıyla mücadele ediyor.

İlyas Tüfekçi ALS ile mücadele ediyor
Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'ın haberine göre Galatasaray ve Fenerbahçe gibi kulüplerde forma giymiş olan eski futbolcunun en büyük destekçisi oyuncu kızı İlkin Tüfekçi. Babasının tedavi sürecinde sürekli yanında olan genç oyuncu, önceki gün İlyas Tüfekçi ile kısa bir gezintiye çıktı. Artık daha rahat konuştuğu görülen eski futbolcu, kızının çektiği videoyla süper lig takımlarının durumunu değerlendirdi. Kızı aracılığıyla sevenlerine seslenen efsane futbolcunun sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Tüfekçi, "Bir dönem Başakşehir, sonra Beşiktaş ve Trabzon iyiydi. Ama en dengeli ve kontrollü Başakşehir. Son aylarda ise Galatasaray iyi oynadı. Galatasaray çok istikrarlı gidiyor, son 20 maçta yenilmedi. Bu sene Galatasaray şampiyon olacak" dedi. İlkin Tüfekçi de babasının sağlık durumuyla ilgili "Babamın iyi olması için elimden geleni yapıyorum. Hastalık tür olarak zor ama stabil halini korumak için gücüm yettikçe çabalıyorum. Babamın konforunu sağlamak ve moral motivasyonunu yüksek tutmak için gayret ediyorum" diye konuştu.

ALS hastalığıyla mücadele eden İlyas Tüfekçi, önceki gün kızı İlkin Tüfekçi ile gezintiye çıktı. Sağlık durumunun iyi olduğu görülen Tüfekçi, etrafa gülücükler saçtı.
Konular Spor Haberleri