İNEGÖL'DE TRAFİK KAZASI:2 ÖLÜ

Bursa'nın İngegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan 4 kişiden 2'si kaldırıldıkları hastanede kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti.

İNEGÖL'DE TRAFİK KAZASI:2 ÖLÜ

İnegöl'e bağlı Kurşunlu Beldesi'nde Türkcell'in 3G kurulum hattı için altyapı kazı çalışmaları yapan işçileri taşıyan Yalçın Karataş yönetimindeki 16 KU 508 plakalı çift kabin kamyonet, Mezit-1 mevkii Kurşunlu beldesi kavşağından Bursa-Ankara karayoluna çıkmak isterken, Ankara istikametinden gelmekte olan Yücel Erim (34) yönetimindeki 16 PU 613 plakalı domates yüklü kamyonla çarpışmıştı. Kazada 4'ü ağır 9 kişi yaralandı.

Kamyonetin devrildiği feci kazada Yücel Erim, ön kısmı hurdaya dönen kamyonda sıkıştı. Sıkışan sürücü İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Arama Kurtarma ekibi tarafından kamyonun kapıları kesici aletlerle kesilerek çıkartıldı. Kazada kamyonda bulunan Adem Bozan ve kamyonet sürücüsü Yalçın Karataş ile kamyonette bulunan Hayrettin Özdemir, Harun Özdemir, Mehmet Kurmuş, Zerkif Yıldırım, Olcay Karabük ile Ömer Şimşek yaralandı.

Yaralılardan durumları ağır olan ve Bursa'ya sevkedilen Zerkif Yıldırım ve Ömer Şimşek hastanede hayatlarını kaybettiler.

Yurtta meydana gelen kazalarla ilgili haberi izlemek için haberin videosuna tıklayınız...