İNGİLTERE’DE TARİHİ SOYGUN!..

Londra, filmlerdeki gibi soyguna sahne oldu. Bond Caddesi’ndeki bir mücevher mağazasına giren takım elbiseli hırsızlar bir kadını rehin alarak 40 milyon Sterlin değerindeki 5 parça mücevheri çaldı...

İNGİLTERE’DE TARİHİ SOYGUN!..

İngiltere, tarihinin en büyük mücevher hırsızlığını yaşadı. Lüks dükkanların bulunduğu Bond Caddesi’ndeki bir kuyumcunun önüne otomobillerini park eden takım elbiseli iki soyguncu, içeri müşteri kılığında girdikten sonra mağazadaki kadını rehin aldı. Silahlarla içerdeki güvenlik görevlisi ve diğer çalışanları etkisiz hale getiren soyguncular, profesyonel bir şekilde dükkanda bulunan 40 milyon Sterlin değerindeki yüzük, kolye olmak üzere en değerli beş mücevher parçayı alarak kaçtı. 

BEŞ KİŞİLİK SUÇ ÇETESİ

Soyguncuların kuyumcu dükkanına girerken güvenlik kamerası tarafından da görüntülendiği bildirildi. İngiliz polisi, soygunda en az 5 kişinin parmağı olduğunu açıkladı. Polis, 2 kişinin kuyumcu dükkanını bastığını, diğer 3 kişinin ise bunlara dışarıdan farklı araçlarla destek verdiğini açıkladı. Arap ülkelerinden, Amerika’dan ve Avrupa’dan çok sayıda zengin müşteri, Bond Caddesi’ne her yıl alışveriş için geliyor.