İnternetten tanıştığı kadına kâbusu yaşattı!

L.K., isimli genç kadın ve O.D., ile sosyal medya üzerinden arkadaş oldu. İki arkadaş sohbet ilerleyince görüşmeye karar verdi...

İnternetten tanıştığı kadına kâbusu yaşattı!

Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre O.D., genç kadını dairesine davet edince L.K., kendisini oturduğu ikametinden almasını istedi. Çift bir süre dışarıda vakit geçirdikten sonra genç adamın dairesine gitmeye karar verdi. L.K., kendisini bekar olarak tanıtan O.D.'nin daiesine çocuk kıyafetleri görünce evli olduğunu anlayarak konutu terk etmek istedi.

TECAVÜZ EDİP PARASINI GASP ETTİ

Genç kadının gitmesine izin vermeyen O.D., kapıyı kilitleyerek L.K.'ya tecavüz etmeye kalktı.

Mağdur kadının yardım istemesine rağmen zorla cinsel birliktelik yaşayan O.D., ilişki sonrası birde üzerinde bulunan parasını isteyince L.K., korkuya kapılarak parayı verip daireden uzaklaştı.

'PARA KARŞILIĞINDA BİRLİKTE OLDUK'

Yaşadığı saldırı sonucu karakola giden genç kadının ihbarı sonrası O.D., hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında ifadesi alınan genç adam L.K., ile 200 lira para karşılığında kendisinin de isteğiyle cinsel birliktelik yaşadığını daha sonra daire bulunan altınlarının kaybolduğunu ve genç kadından şüphelendiğini anlattı.

32,5 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Savcılık tarafından yürütülen soruşturma sonunda Adli Tıp Kurumundan gelen rapor ve yaşanan olayın hayatın olağan akışına uygun olduğunu belirterek şüpheli hakkında 'Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma', 'Konutta veya Eklentilerinde Yağma' ve 'Nitelikli Cinsel Saldırı' suçları kapsamında hakkında 32,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Dava ilerleyen günlerde İstanbul Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek.