Irmak Ünal’dan Samimi Açıklamalar.

Carrefour Sa Maltepe Park Alışveriş Merkezi'nde her hafta Salı günleri gerçekleşen Park Sohbetlerinin bu haftaki konuğu ünlü oyuncu Irmak Ünal oldu. Park Sohbetlerinde sevenleriyle bir saate yakın sohbet eden ünlü oyuncu, hayatının her noktasıyla ilgili açıklamaklarda bulundu.

Irmak Ünal’dan Samimi Açıklamalar.

“Şarkı Söylemek Lazım’dan Hande Subaşı’da Elenince Anladım ki Benim de Sesim Kötü Değilmiş…”

Oynadığı dizilerin yanı sıra son zamanlarda katıldığı Şarkı Söylemek Lazım programında ki performansıyla da adından söz ettiren Irmak Ünal, şarkı söylemeyi çok sevdiğini bundan sonra müzik adına da bir şeyler yapacağını dile getirdi. Evine piyano aldığını söyleyen ünlü oyuncu, nota öğrendiğini ve oyunculukla müziği birleştirmeyi düşündüğünü söyledi. Park Sohbetlerinde sevenlerini kıramayıp şarkıda söyleyen güzel oyuncu, “Yarışmadan elendiğimde çok üzülmüştüm, ama geçen hafta Hande Subaşı’da elenince anladım ki bende sesimin kötülüğünden dolayı elenmemişim. Ama yarışma bana müzik adına çok şey kattı. Bundan sonra müzik adına bir şeyler yapacağım. Bu tabiî ki de albüm çıkartmak değil. Ama eğer günün birinde albüm çıkartırsam emin olabilirsiniz ki bazı popçular gibi eğlence programlarında playback şarkı söylemeyeceğim” dedi.

 

“Babamla problemlerimiz Var Ama Zamanla Aşacağız!..”

Babası ile ilgili soruları büyük bir içtenlikle cevaplayan ünlü oyuncu “Baba ve kız ilişkisi çok zordur. Bizde şu an o zorlukları yaşıyoruz. Babam bana bir konudan dolayı kızgın olsa gerek ama zamanla bu problemleri aşacağız. Çünkü et tırnaktan ayrılmaz.” dedi ve kısa bir konuşma yaparak babasıyla şu sıralar arasının bozuk olduğunu dile getirdi. Kardeşi Yağmur ile de görüşmemesinin sebebini Yağmur’un Amerika’da eğitim gördüğünü söyleyerek açıkladı. Zor günler yaşadığını da belirten ünlü oyuncu sadece işini yapmak istediğini ve kariyerine oyunculuğun ve müziğin yanı sıra sunuculuğu da eklediğini belirterek ünlü showman Mehmet Ali Erbil ile hafta içi hergün bir çocuk programını sunduğunu ve şimdiden çok iyi tepkiler aldığını belirtti. “Mehmet Ali Erbil gibi konusunda bir numara olan bir kişiyle ilk sunuculuk deneyimimi yaşamak bana gurur veriyor” diyen ünlü oyuncu inşallah başarılı olurum diyerek kendi adına temennide bulundu.

 

 

Konular Eski Arşiv