Işın Karaca ve Tan Taşçı'dan AKP kongresine sert tepki

AK Parti 7. Olağan Kongresi, Ankara Kapalı Spor Salonu'nda başladı. Salona girmeden önce kendisini bekleyen kalabalığı selamlayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan "Kar yağışının tüm mikropları temizlediği anlamlı buluşmada en kalbi duygularla sizleri selamlıyorum" dedi.

Işın Karaca ve Tan Taşçı'dan AKP kongresine sert tepki

MedyaRadar'ın haberine göre kongrede 2023 seçim manifestosu Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak, kampanya şarkıları ilk kez çalınacak. Kongrede, AK Parti'nin yeni Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) kadrosu da oluşacak.

Işın Karaca ve Tan Taşçı'dan AKP kongresine sert tepki

Kongredeki kalabalık ise şarkıcı Işın Karaca'yı sinirlendirdi.

"ASLA BU KADAR İÇ İÇE OLMAYACAĞIZ"

Koronavirüs nedeniyle aylardır konser veremeyen ve bu süreci evinde geçirmek zorunda kalan Işın Karaca, kongredeki kalabalığı görünce sessiz kalamadı. 

Işın Karaca ve Tan Taşçı'dan AKP kongresine sert tepki - Resim : 2

Instagram hesabından kongreden bir görüntü paylaşan Karaca, "Yeminle, söz veriyoruz. Bizim sektörümüzü açınca asla bu kadar iç içe olmayacağız" dedi.

 TAN: "MÜZİSYENLERE İZİN YOK AMA MİTİNGLERDE GÖBEK ATIYORLAR"

Işın Karaca'nın yanı sıra şarkıcı Tan Taşçı da Twitter hesabından şu sözlerle tepki gösterdi: "Müzisyenlere sahne alma, gösteri yapma, toplaşma, oynaşma, para kazanma, hayatını devam ettirebilme, karnını doyurma, mutlu olma izni yok! Bu ablalar, abiler bu halde mitinglerde göbek atıyorlar! Maşallah. O dilinizden düşürmediğiniz Allah her şeyi görüyor dostum."

Işın Karaca ve Tan Taşçı'dan AKP kongresine sert tepki - Resim : 3