İstanbul'da 25 milyonluk miras vurgunu!..

İstanbul’da, sahte belgelerle 88 yaşında hayatını kaybeden doktor Hatice Güzin Göllü’nün banka hesaplarındaki 2 milyon TL’yi çeken, 25 milyon TL değerindeki gayrimenkullerine el koyan ve aylık 60 bin TL’lik kira gelirlerini toplayan miras çetesi Mali polisin düzenlediği operasyonla ele geçirildi.

İstanbul'da 25 milyonluk miras vurgunu!..
Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre Hatice Güzin Göllü, yıllarca bugünkü isimleriyle Okmeydanı Eğitim ve Araştırma ile Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktor olarak çalışmıştı. Göllü, 16 Aralık 2015’de hayatını kaybetti. Yasal mirasçısı yoktu ancak geride hatırı sayılır bir mal varlığı bırakmıştı.

Kadıköy’deki Merdivenköy Mahallesi’ndeki Güzin Sitesi’nde 22,  Kadıköy Moda Caddesi’nde bir dairesi vardı. Caferağa Mahallesi’ndeki bir binanın 3’te 1  hissesi de Göllü’ye aitti. Göllü’nün vefatı, kendisini tanıyan bazı kişileri hareketlendirmişti. Noter Başkâtibi Ayhan K., Ahmet K., Tamer O. ile Murat G., mirası ele geçirmek için plan yaptı.

SAHTE EVLATLIK BELGESİ HAZIRLADILAR

Polisin tespitlerine göre; Göllü vefat ettikten sonra çetenin üyesi Ahmet K. adına 1980 yılında hazırlanmış gibi gösterilen sahte bir “evlatlık belgesi” düzenlendi. Çete, 1980 yılında görevde olan bir hâkimin ve Göllü’nün sahte imzaları ile hazırlanan “sahte evlatlık belgesi” ile Doktor Göllü’den kalan dairelerin 60 bin TL’lik kiralarını topladı. Kira parasıyla yetinmeyen çetenin bir sonraki hedefi Göllü’nün banka hesapları oldu.

Çete, sahte evlatlık belgesi hazırladığı Ahmet K.’ya bu kez yasal mirasçı olduğunu belirten sahte veraset ilamı hazırladı. Çete bu sahte belgelerle, Göllü’nün farklı bankalardaki hesaplarında bulunan 1 milyon 902 bin TL ve 80 bin doları çekti.

Aldıkları kira ve bankalardan aldıkları paralarla lüks bir yaşam sürmeye başlayan çete üyeleri ...

HÜRRİYET'TEN ÇETİN AYDIN'IN HABERİNİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!..