İstanbul'da bugün pek çok kaza yaşandı

Sabah saatlerinde Maltepe D-100 Karayolu’nda yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan halk otobüsü, önünde yavaşlayan beton mikserine arkadan çarpmış ve 14 yolcu yaralanmıştı.

İstanbul'da bugün pek çok kaza yaşandı
Hürriyet'in haberine göre öğleden sonra ise Pendik TEM Otoyolu’nda yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir personel servis midibüsü bariyere çarptıktan sonra yan yattı. Kazada 10 kişi yaralandı. Yaralılar ambulansı yol kenarında sandalyede oturarak bekledi.

Kaza saat 13.00 sarılarında TEM Otoyolu Sabiha Gökçen Havalimanı istikameti Pendik mevkiinde meydana geldi. Fikret Kara’nın kullandığı bir alışveriş merkezine personel taşıyan servis midibüsü yağmur nedeniyle kayganlaşan yoldan kontrolden çıktı.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı araç bariyere çarptıktan sonra yan yattı. Kazada yolcular midibüsün parçalanan ön camından dışarı çıktı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve çevredeki vatandaşlar ambulans gelene kadar yaralıları sandalyeye oturttu. Yaralılar ambulansı TEM Otoyolu’nda sandalye üstünde oturarak bekledi.

Kısa süre sonra olay yerine çok sayıda ambulans geldi. Sağlık ekipleri yol kenarındaki yaralılara müdahale etti.

10 yaralı ilk müdahelenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Yaralıların götürülmesinin ardından yan yatan midibüs vatandaşların ve polislerin el birliğiyle kaldırılarak düzeltildi.

Kaza nedeniyle TEM Otoyolunda trafik yoğunluğu yaşandı. Polis kaza ile ilgli soruşturma başlattı.