İstanbul'da kar maskeli soygun!...

İstanbul Kağıthane’de kar maskeli ve silahlı şahıslar kepenklerini keserek girdikleri kuyumcuyu soydu.

İstanbul'da kar maskeli soygun!...
CİHAN'ın haberine göre şahıslar kaçarken bazı altınları cadde üzerinde düşürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis soyguncuları yakalamak için çalışma yürütüyor. Soygun anı işyerinin güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

Olay, Talatpaşa Mahallesi Aslangazi Caddesi 1 numarada bulunan kuyumcu dükkanında, saat 04.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, lüks ciple olay yerine gelen kar maskeli ve silahlı 4 kişi, kuyumcunun kepengini demir kesme makasıyla kesti. İşyerine giren şahıslar daha sonra içerdeki altınları alarak dışarı çıktı. Kuyumcunun soyulduğunu gören çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Şahıslar havaya ateş ederek geldikleri cipe binerek olay yerinden kaçtı. İşyerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, görgü tanıklarının da ifadeleri doğrultusunda soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri de işyerinde delil araştırması yaptı. Soyguncuların kaçtıkları sırada bazı altın ve ürünleri düşürdükleri görüldü.

SOYGUN ANI KAMERADA

Soygun anı işyerinin güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi. Görüntülerde, maskeli şahısların kepengi keserek içeri girdikleri ve soygunu gerçekleştirdikleri görülüyor. Olayı gören vatandaşlar, soygunculara müdahale etmek istediklerini ancak şahısların kendilerine silah doğrultması ve ateş etmesi sebebiyle müdahale edemediklerini aktardı. Görgü tanıkları daha sonra polisi aradıklarını söyledi. Polis, işyeri sahibi Fatih Çağman’ın da ifadesine başvurdu. İlk incelemelere göre kuyumcudan yaklaşık 25 bin lira değerinde ürün çalındığı belirlendi.