İstanbul'da uyuşturucu operasyonu

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Bahçelievler, Bağcılar ve Gaziosmanpaşa’da 37 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirildi.

İstanbul'da uyuşturucu operasyonu

Sabah Gazetesi'nden Mustafa Bakırhan'ın haberine göre sokaklarda uyuşturucu satıcılarına göz açtırmayan İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları uzun süreli teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçti. 

Gaziosmanpaşa, Bağcılar ve Bahçelievler'de 37 şüpheliye ait adresleri tespit eden narkotik timleri, uyuşturucu satıcılarını yakalamak için sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon yaptı.

ÜÇ İLÇEDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Özel harekat timlerinin de destek verdiği operasyonda Gaziosmanpaşa, Bağcılar ve Bahçelievler'de önceden belirlenen onlarca adrese baskın yapıldı. Şüphelilere ait adreslerin kapıları koçbaşıyla açılırken adreslerde uzun süre arama yapıldı. Yapılan aramalar sonrasında bazı şüpheliler gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA GÖZALTI

Operasyon ve adreslerde yapılan aramalar sırasında özel harekat timleri sokak başlarında güvenlik önlemi aldı. Polis helikopteri de operasyona havadan destek verdi. Aramalar sonrasında gözaltına alınan çok sayıda şüpheli emniyete götürüldü. Operasyonla ilgili çalışmaların sürdüğü belirtildi.