İstanbul'daki AVM'de iki grup arasında silahlı çatışma!

İstanbul Sarıyer ilçesi Ayazağa Mahallesi'nde saat 20.00 sıralarında bir alışveriş merkezinde bulunan kafede meydana gelen olayda, kafede oturan iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

İstanbul'daki AVM'de iki grup arasında silahlı çatışma!

SİLAHLI ÇATIŞMADA 1' AĞIR, 5 KİŞİ YARALANDI

MedyaRadar'ın haberine göre tartışma büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan silahlı çatışmada 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. ağlık ekiplerinin müdahale ettiği, 4'ü Azerbaycan, 1'i İran uyruklu yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 1'inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

DİĞER ŞÜPHELİLERİN YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA SÜRÜYOR

Silahlı kavganın yaşandığı alışveriş merkezinde inceleme yapan polis ekiplerinin diğer şüphelileri yakalamaya yönelik çalışmaları sürüyor.

OLAY ANI VE YAŞANAN PANİK KAMERALARA YANSIDI

Öte yandan silahlı kavga anı güvenlik kamerasına yansırken, müşterilerin panik anları da cep telefonu kamerasına yansıdı. Panik anlarını çeken kişinin ise, hiçbir şey olmuyormuş gibi meyve suyunu içmesi dikkat çekti.

SAĞA SOLA ATEŞ AÇTILAR

Görüntülerde kafenin içinde bir grubun aralarında sözlü olarak tartıştığı, tartışmanın büyümesiyle 2 kişinin silahlarını çekip sağa sola ateş ettiği görüldü.

İstanbul'daki AVM'de iki grup arasında silahlı çatışma!

Silahların çekildiğini gören vatandaşların, panik içinde sağa sola ve masaların altına girdiği anlar görüntülere yansıdı.


İstanbul'daki AVM'de iki grup arasında silahlı çatışma! - Resim : 2