İŞTE O BELGELER

Bülent Ersoy, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu ve Gazeteci Tunç Erden Yakar üçgenindeki polemik giderek daha da alevleniyor.

İŞTE O BELGELER

Tunç Erden Yakar’ın, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu hakkındaki iddialarının yer aldığı köşe yazısının ardından, Saraçoğlu Sabah Gazetesine ve canlı yayınına konuk olduğu Esra Ceyhan’ın TRT’deki programında Bülent Ersoy için suçlamalarda bulundu.

Tunç Erden Yakar’ın iddialarından ilki; Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun annesini 2002 yılında huzurevine yatırdığı ve Aralık 2007 tarihinde annesinin orada vefat ettiğiydi.

İkincisi ise; Eşini medyumluk ve falcılık yaparak 2 çocuğunun psikolojini bozmakla suçlayan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun aslında evli oldukları yıllarda eşi Arzu Saraçoğlu’nun resmi olarak medyumluk yaptığı Saraçoğlu Fal ve Astroloji merkezi adına vergi ödediğiydi.

Şimdi Sacitaslan.com’un elde ettiği belgeler ışığında sormak istiyorum.

Belge 1 de: Annenizi gerçekten Tunç Erden Yakar’ın iddia ettiği gibi huzurevine yerleştirdiğiniz ve Aralık 2007 de annenizin vefat ettiği resmi olarak yazmaktadır. Yerleştirdiğiniz yer bir yakınınızın yeri ya da bahsettiğiniz 600 Milyon dolarlık servetinizle tuttuğunuz bakıcılar değil. Nihayetinde orası amcanız tarafından kurulmuş ve mütevelli heyetine devredilmiş kendi özel yönetimi ve kuralları olan bir huzur evi. Ve canlı yayında siz de söylediniz ki “Kimsesiz ve dul kadınlar için” olan bu huzur evine sizin kadar varlıklı oğlu olan bir kadın neden yerleştirildi?

Belge 2 de: Boşanma kararınız olan bu belge de eşinizle karşılıklı protokol yaparak boşandığınız, anlaşamayarak ayrıldığınız yazmakta. Bu protokole göre şimdi medyumluk yaparak çocuklarınızın psikolojisini bozmakla suçladığınız eşinize kendi isteğinizle o zaman yaşarlı daha küçük olan çocuklarınızın velayetinizi teslim etmişsiniz. Eşiniz o yıllarda da sizin ile resmi nikahlı iken resmi medyumluk yapıyor para kazanıyormuş. Bu durum şimdi mi aklınıza geldi?...

Bugün Sabah Gazetesi’ne eşinizin Fal ve Bülent Ersoy’a olan yakınlığından dolayı boşandığınızı açıklamışsınız. Arzu Saraçoğlu’nun sizin ile evliyken de medyumluk yaptığı resmi belgelerde var. Sizden ayrılıktan sonra Bülent Ersoy ile yakınlıkları daha da büyümüş danışmanı konumuna gelmiş ve medyumluk yapan bir kadın ile yine belge 2 de yazdığı gibi neden tekrar yeniden evlendiniz?

Başka bir deyişle; Eşinizden boşanma gerekçesi olarak gösterdiğiniz Bülent Ersoy, boşandığınız eski eşinizle arkadaşlığı, dostluğu daha sıkı olarak pekiştirmiş olduğunu bile bile boşandığınız kadını aynı gerekçeler mevcut haldeyken ikinci defa hangi akla hizmet tekrar nikahınıza aldınız?...

Sizin gazetede ve televizyondaki iddialarınıza karşılık, bu soruları sormak ta bizim görevimiz. Cevap vermek isterseniz sayfalarımız sizin cevaplarınıza da açıktır.

NOT: Nafaka konusu ve kumarla  ilgili belgeleri de yarın yayınlayacağız.