İvana Sert: 'Annem daha çok kırgın'

İvana Sert'ten Yurdal Sert' cevap geldi: "Onu affetmedim. Çocuğumuz için buluşuyoruz, o kadar! Beni bırakın; asıl annem ona cok kızgın ve kırgın"

İvana Sert: 'Annem daha çok kırgın'

İvana- Yurdal Sert çiftinin; Yurdal Sert'in geçen yaz bir kadınla görüntülenmesinin ardından başlayan ayrılık süreci, yılan hikayesine döndü. O olayın ardından Yurdal Sert de "Beni en yakın arkadaşım Hatem Yavuz ile aldattı" iddiasıyla İvana Sert'e boşanma davası açmış ve 10 milyon lira tazminat istemişti.

ONDAN PARA ALMAM

İvana Sert ise "Bana iddiasını ya kanıtlayacak ya da özür dileyecek. O zaman boşanırım" sözleriyle kendini savunmuştu. Olayların üzerinden çok geçmeden ikili; oğulları Ateş için zaman zaman bir araya geldi. Buluşmalardan cesaret alan Yurdal Sert, geçtiğimiz günlerde "Boşanmak istemiyoruz, sorun yok" deyince İvana Sert'ten yanıt gecikmedi: "Yurdal ile arkadaşız. Ateş için buluşuyoruz, o kadar. Onu affetmedim! Benim ve ailemin kalbinde büyük yara açtı. Beni bırakın; annem kızgın ve kırgın. 'Hakkımda söylediği şeyleri ya ispat edecek, ya da özür dileyecek' demiştim. Ama insanlar gördüğünüz gibi konuştuklarıyla kaldılar. Kimsenin parasına ihtiyacım yok. Yurdal Bey'den hiçbir şey almıyorum."

BAŞAK ÇOKAN