İyilik meleği Sevgi'den kahreden haber!

Antalya’da, 25 yaşındaki opera öğrencisi Sevgi Ekmekçi, “trafik canavarı” kurbanı oldu. Zordaki her arkadaşının yardımına koşan Sevgi için “İyilik Meleği” deniliyordu.

İyilik meleği Sevgi'den kahreden haber!

Sabah Gazetesi'nden Ceyhan Torlak ve Erdoğan Öztürk'ün haberine göre Antalya'da karşı şeride geçen turizm otobüsünün çarptığı otomobilin içinde bulunan üniversite öğrencisi Sevgi Ekmekçi (25) hayatını kaybetti. Haliç Üniversitesi Opera Bale 3'üncü sınıf öğrencisi Ekmekçi'nin ölümü arkadaşlarını yasa boğdu. Kaza Kepez ilçesi Yükseliş Mahallesi Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. Havalimanı güzergahına turizm otobüsüyle seyir halinde bulunan 45 yaşındaki Uğur Efe, aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan araç, refüjü aşıp karşı şeride geçerek, Hande Aykurt yönetimindeki otomobile çarptı. Otomobil çarpmanın etkisiyle savrularak refüje çıktı. Otobüs ise büyük bir hızla yol kenarındaki işletmelere zarar verdikten sonra, oto tamirhanesine girerek durabildi.

Refüje çıkan otomobilin içinde sıkışan yolcu Sevgi Ekmekçi ve sürücü Hande Aykurt için ekipler seferber oldu.

Otomobilin parçalarının kesilmesinin ardından sıkıştığı yerden çıkartılan Hande Aykurt ile arkadaşı hastaneye kaldırıldı.

Haliç Üniversitesi Opera bale öğrencisi 25 yaşındaki Sevgi Ekmekçi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Arkadaşları tarafından "İyilik meleği" olarak adlandırılan Sevgi'nin sokak hayvanlarına düzenli baktığı, her zorda arkadaşlarının yardımına koştuğu öğrenildi.