İzmir Buca'da akıl almaz cinnet!

İzmir Buca’da ilkokul öğretmeni İrfan Temelli, boşanma sürecinde olduğu emekli bankacı eşi Meryem Temelli’yi, 8 yaşındaki çocuklarının önünde öldürdü. Temelli, korkunç cinayetin andından 5’inci kattan atlayarak canına kıydı.

İzmir Buca'da akıl almaz cinnet!

Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre İzmir'in Buca ilçesinde ilkokul sınıf öğretmeni İrfan Temelli (50), boşanma aşamasında olduğu iki çocuk annesi emekli bankacı Meryem Temelli'yi (51), 8 yaşındaki oğlunun gözü önünde öldürdü. Temelli, korkunç cinayetin ardından beşinci kattan atlayarak hayatına son verdi. Komşuların ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri, anne ve babasının can verdiğini görerek şoka giren küçük çocuğu koruma altına aldı.

GELİRKEN BÖREK ALMIŞ

Korkunç olaylar dün öğlen saatlerinde Şirinyer Efeler mahallesinde yaşandı.

30 Ağustos İlkokulu'nda sınıf öğretmeni olan İrfan Temelli ile emekli bankacı eşi Meryem Temelli'nin boşanma süreci beş aydır sürüyordu. Eşini aldattığı için ayrılma sürecinde olduğu ve sevgilisiyle birlikte yaşadığı öğrenilen İrfan Temelli, dün çocuklarını görmek için eşinin yaşadığı eski ikametine geldi. Ancak fırından börek alan ve neşeli olduğu gözlenen İrfan Temelli ile eşi Meryem Temelli arasında bir anda tartışma çıktı.

Tartışmanın alevlenmesiyle mutfaktan ekmek bıçağını alan öfkeli adam, 8 yaşındaki çocuklarının çığlıkları arasında Meryem Temelli'yi öldürdü.

Gözyaşlarına boğulan ve 'yapma baba' diye yalvaran çocuğuna son kez bakan Temelli, 5. kat balkonundan kendini boşluğa bıraktı.

Giriş katındaki korkuluklara çarpan İrfan Temelli olay yerine can verdi.

GÖZYAŞLARIYLA ANLATTI

Komşuların ve çevre sakinlerinin ihbarıyla olay yerine gelen polis, çifte cesetle karşılaştı.

Polisler daireye çıktığında, dehşeti yaşayan küçük yavrucak, yaşananları gözyaşlarıyla polise anlattı.

Şoka giren çocuk, polis tarafından korumaya alınırken, cesetler otopsi için Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na kaldırıldı.