İzmir Buca'da dehşet veren olay!

İzmir'de büro ve ofis mobilyaları dükkanı sahibi iş adamı Akın Gürbüz, gece uyurken ayrı yaşadığı eşi Semra Gürbüz tarafından bıçaklandı. Akın Gürbüz yoğun bakımda tedaviye alınırken eşi Semra Gürbüz tutuklandı.

İzmir Buca'da dehşet veren olay!
Eşine tehdit mesajları attı

Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre
 Buca'daki evde önceki gün meydana gelen olayda, ev hanımı Semra Gürbüz, yaşadıkları kıskançlık krizi ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi Akın Gürbüz'den ayrılmaya karar verdi. Çift birbirine karşılıklı boşanma davası açtı. Semra Gürbüz çocuklarını da yanına alıp ailesinin yanına gitti. Bu süreçte sık sık eşiyle tartışan Semra Gürbüz, iddiaya göre eşine cep telefonundan tehdit içeren mesajlar attı. Eşine attığı mesajların daha sonra boşanma davası süresince sorun yaratacağını düşünen Gürbüz kocasından bu mesajları silmesini istedi.

Kapıyı kendi anahtarıyla açtı

Eşinin ısrarla cep telefonundaki mesajları silmeyeceğini söylemesi üzerine sinirlenen Semra Gürbüz, gece eşi uyurken eve gelerek kendi anahtarıyla kapıyı açıp içeri girdi ve yatak odasında uyuyan eşi Akın Gürbüz'ü göğsünden iki bıçak darbesiyle yaraladı.

Gürbüz, olay yerine gelen ekiplerin müdahalesinin ardından tedavisi için hastaneye kaldırıldı. Gözaltına alınan Semra Gürbüz, ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.