İzmir depreminde oğlunu kaybeden anneden yürek burkan mesaj

İzmir depreminde anneannesiyle birlikte vefat eden Barlas Dal'ın iki gün önce (25 Şubat) doğum günüydü. 27 yaşındaki anne Yağmur Gürman, melek olan oğlunun doğum günü için yazdığı duygu yüklü satırları sosyal medya hesabından paylaştı.

İzmir depreminde oğlunu kaybeden anneden yürek burkan mesaj

TELEFONDA NİNNİ ÇALIYORDU

2.5 yaşındaki Barlas ile anneannesinin depremden dakikalar önce Yağmur Gürman'a mesaj attığı ortaya çıkmıştı. Sabah Gazetesi'nden Ceyhan Torlak'ın haberine göre kurtarma çalışmaları devam ederken anneanne Fatma Ateş'in enkaz altında bulunan cep telefonunda hâlâ ninni çalıyordu.

Depremde oğlu ile birlikte annesi Fatma Ateş'i kaybeden Yağmur Gürman, sosyal medya hesabından Barlas için yazdığı duygu yüklü satırları paylaştı.

Gürman duygusal mesajını oğlunun doğumundan ölümüne kadar olan fotoğraflar ve videolardan hazırladığı klibin altına şu yürek burkan satırları yazdı:

"Bugün benim meleğim Barlas'ım doğdu. O güzel maviş gözleriyle bana gülümsediği ilk gün bugün. Onu kucağıma aldığım ilk gün, sarıldığım öptüğüm ilk gün. Annecim bu sene sana nice senelerimiz olsun diyemiyorum. Bu sene seni öpüp koklayamıyorum. O güzel yüzüne bakıp seni sevdiğimi söyleyemiyorum. Senin annecim diyen sesini duyamıyorum. Ama sen beni duyuyorsan seni çok seviyorum annecim. Sen bana Allah'ımın bir armağanıydın. İyi ki senin gibi bir evlada sahip olmuşum. İyi ki seni tanımışım bal oğlum. O güzel kalbini, o güzel yüzünü asla unutmayacağım. Doğum günün kutlu olsun meleğim. Allah'ıma emanetsin. Seni benden alanlar bu dünyada da öteki dünyada da hesabını verecekler için rahat olsun. Anneannenle birlikte uyuyun. Ben sana kavuşacağım güne kadar kalbimde büyüteceğim seni."

Konular deprem İzmir