İzmir'de akıl almaz sapık dehşeti!..

İzmir Basmane’de genç bir kadına bıçak zoruyla tecavüz edip parasını ve telefonunu gasp eden Ferhat Göçmez (33) kısa sürede yakalanarak cezaevine gönderildi...

İzmir'de akıl almaz sapık dehşeti!..
BU SAPIĞI BİR DAHA SALMAYIN!

Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre İzmir'de 3 gün önce cinsel taciz suçundan cezaevinden çıkan Ferhat Göçmez (33) Basmane'de genç kadına bıçak zoruyla tecavüz edip parasını ve cep telefonunu gasp ettikten sonra kaçtı. Alarma geçen polis, güvenlik kameraları kaydından zanlıyı belirledi. Yakalanan Ferhat Göçmez, yine cezaevine gönderildi.

İzmir'in Basmane semtinde bir tekstil atölyesinde çalışan 34 yaşındaki S.G, işyerinden çıkıp evine doğru yürüdüğü sırada önünü kesen bir kişinin saldırısına uğradı. Bıçak zoruyla yakındaki metruk bir eve sokulan genç kadının çığlıklarını, bölgeden bir kişinin bile geçmemesi ve yakında başka hiç ev olmaması nedeniyle kimse duymadı. Bıçak zoruyla etkisiz hale getirdiği kadına tecavüz eden sapık, daha sonra çantadaki 100 TL ve cep telefonunu alarak kaçtı.

Polise sığındı

Genç kadın, yolda bir vatandaşı durdurup polisi aramasını istedi. Alınan ihbar sonrası olay yerine gelen ekiplere, yaşadıklarını anlatan S.G. hastanede tedavisi yapıldıktan sonra ifadesi alınmak üzere Basmane Polis Karakolu'na götürüldü. Burada saldırganın eşkal bilgilerini verdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Bürosu dedektifleri bölgede 200'e yakın işyeri güvenlik kamerasının görüntülerini incelemeye aldı. Görüntülerde, tecavüz mağdurunun verdiği eşkal bilgilerine uyan bir kişinin yürüdüğü belirlendi. Zanlınan 3 gün önce cezaevinden cinsel taciz ve yağma suçundan tahliye olan Ferhat Göçmez olduğu belirlendi. Mağdur tarafından da teşhis edilen Göçmez gözaltına alındı. Bozyaka Asayiş Şube Müdürlüğü'nde suçunu itiraf eden Ferhat Göçmez tutuklanarak cezaevine gönderildi.