İzmir'de alkol cinayeti!

İzmir Gültepe’de etil alkol satan ağabey-kardeş ile müşterileri arasında kavga çıktı. Silahla vurulan Volkan Altun ölürken ağabeyi Turan Altun ağır yaralandı. Katil zanlısı Veysi Baran ve Burhan Dayan gözaltına alındı.

İzmir'de alkol cinayeti!

Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre İzmir'in Konak ilçesi Gültepe semtinde etil alkol satışı yapan iki kardeşle alışveriş yapan diğer grup arasında çıkan tartışma cinayetle noktalandı. Alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada Volkan Altun (38) öldürülürken ağabeyi Turan Altun ağır şekilde yaralandı.


Olayı gerçekleştiren ve çıkan arbedede bıçakla yaralanan Veysi Baran'ın tedavi süreci devam ederken Burhan Dayan isimli kişi de gözaltına alındı.

SİLAHLAR KONUŞTU

Olay, önceki gün Gültepe 2580 sokak içerisinde bulunan bir işyerinde yaşandı. Etil alkol alım ve satım işleri yapan Volkan Altun ve ağabeyi Turan Altun ile kendilerine müşteri olarak gelen Veysi Baran ve Burhan Dayan arasında, etil alkol satışı sonrası alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahlar ve bıçaklar konuştu. Çıkan kavgada Volkan Altun ve ağabeyi Turan Altun silahla yaralandı.

YAŞAMINI YİTİRDİ

Vücuduna aldığı kurşunlarla ağır yaralanan Volkan Altun, kaldırıldığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirirken, ağabeyi Turan Altun'un durumu ciddiyetini koruyor. Çıkan kavgada bıçakla yaralanan Veysi Baran, tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduktan sonra, olaydan sonra kaçan Burhan Dayan da polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Baran ve Dayan'ın, işlemleri tamamlandıktan sonra nöbetçi savcılığa sevk edilecekleri öğrenildi.