İzmir'de otomobil semt pazarına uçtu!..

İzmir Konak İlçesi'nde, başka bir otomobilin sıkıştırması sonucu kontrolden çıkan otomobil, Tepecik Pazaryeri'ne uçtu. Pazarın kalabalık olduğu saatte meydana gelen kazada, şans eseri ölen olmazken, otomobildeki bir kişi ağır yaralandı.

İzmir'de otomobil semt pazarına uçtu!..
Yeni Asır'da yer alan habere göre kaza, Yeşildere Caddesi Tepecik Semti ayırımında dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Karabağlar'dan Konak yönüne giden sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 35 GB 9395 plakalı otomobil, iddiaya göre bir başka otomobilin sıkıştırması sonucu kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, yolun sağındaki kaldırım ile demir parmaklıkları aşıp pazaryerine uçtu.

Ters dönen otomobildeki sürücü ile yanındaki kişi, pazaryerinde bulunanlar tarafından araçtan çıkartıldı. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü olay yerinden ayrıldı. Pazaryeri'ne uçan otomobilin sürücüsü Yaşar Bardaklı , çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 70 yaşındaki Yaşar Bardaklı kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Pazaryerindeki esnaftan Orhan Çağırtekin, "Otomobil büyük bir gürültüyle yoldan pazaryerine uçtu. Sürücüsünü çıkarttık ama kaçtı. Kimsenin ölmemesi büyük şans" dedi.

Uğur Gökdoğan ise "Otomobilin savrulduğunu görünce hemen bağırdık ve çevredekiler kaçtı. Eğer geç fark etsek çok daha kötü olabilirdi. Yaralı ve sürücüyü otomobilden çıkarttık" diye konuştu.

Polis, kaza yapan otomobilin sürücüsü bulup, bu otomobili sıkıştırdığı ileri sürülen otomobili belirlemek için çalışma başlattı.