İzmir’de yaralama ve gaspa 4 tutuklama!

İzmir'in Bornova, Torbalı ve Konak ilçelerinde, gasp, kapkaç ve yaralama olaylarına karışan 2'si çocuk 5 kişi yakalandı.

İzmir’de yaralama ve gasp!
Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre Emniyetten adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 4'ü ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bornova'da yaşanan ilk olayda, Çamdibi semtindeki bir işyerinde Suriye uyruklu 16 yaşındaki A.O'yu bıçakla korkutup üzerinde ve işyerinde bulunan 2 bin 800 lirayı gasp eden 2 zanlı kayıplara karıştı. Olay sesli ve görüntülü kayıt yapabilen güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntüleri inceleyen Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri kısa sürede tespit etti. Şüpheliler Ö.V.K. (22) ve H.M.B. (34) önceki gün eşzamanlı operasyonla yakalandı. H.M.B. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken Ö.V.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çocuk kapkaçcı yakalandı

Konak'ta ise A.Ş. (38) isimli kadının cebinden telefonu alarak kaçan O.H. (17) Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Üzerinde yapılan aramada A.Ş. isimli kadına ait cep telefonu ele geçirildi. Suça sürüklenen çocuk O.H, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Bornova ilçesinde de M.E'nin (17) elindeki telefonu alarak kaçan U.Ç. (17) Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Üst aramasında M.E. isimli kişiye ait cep telefonu ele geçirildi. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen U.Ç, mahkeme tarafından tutuklandı. Torbalı'da ise M.C. (42) adlı kişinin bıçakla yaralanması olayı ile ilgili olarak Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonla A.B. (18) isimli şüpheli olayda kullandığı bıçakla yakalandı. Emniyetteki işlemlerin ardından A.B. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.