İZZET YILDIZHAN'DAN ANLAMLI ZİYARET

İzzet Yıldızhan, Maltepe Hayat Diyaliz Merkezi'nde diyaliz makinesine bağlanan ve aralarında gazeteci Vehbi Dinçcan'ında yer aldığı hastaları ziyaret etti.

İZZET YILDIZHAN'DAN ANLAMLI ZİYARET

“Ölümcül hastalık geçirdim”

Hastaları yatakları başında tek tek ziyaret eden Yıldızhan, moral bulmalarını sağladı. Ünlü türkücü, "İnsanların sağlığının değerini bilmesi lazım. Böbrek hastaları için diyaliz ömür boyu devam ediyor. Haftada üç gün makineye bağlanıyorlar. Herkesin organlarını bağışlaması lazım. Ben öldükten sonra insanların, kalbimle, böbreğimle, gözümle yaşamasını isterim. İnsanların organ nakli konusunda duyarlı olması lazım. Ölümcül hastalık geçirdim. Doktorlar ölebileceğini söyledi. İnsan bunu yaşayınca hayata sıkı sıkıya sarılıyor. Hayat devam ediyor" dedi.

“Ruhum genç”

Giyim tarzını değiştiren Yıldızhan, "Günlük hayatta kot ve gömlek giyiyorum artık. Ben genç bir adamım. Ruhum genç. Takım elbise beni biraz ağırlaştırıyor ve yaşlı gösteriyordu. bundan sonra hep tişört, kot ve spor ayakkabı giyeceğim. Bana kimse imajmaker’lık yapamaz. Ben artık rahat giyinmek istiyorum. doğru yerde olursa değişime her zaman varım" diye konuştu.

“Tarkan’la düet yapmak istemem”

Ünlü türkücü, "Tarkan’la düet yapar mısınız?" sorusuna, "Tarkan’la düet yapmak istemem. İkimizizn yaşam tarzı farklı. Bir araya gelmemizde zor. O popçularla düet yapabilir. Benim ne müzik ne de yaşam tarzım ona yakın değil" şeklinde konuştu.