Jackie Chan’in kızı sefalet içinde yaşıyor!

Dünya çapında tanınan bir aksiyon yıldızı olan Jackie Chan'in birliktelik yaşadığı Asya güzelinden dünyaya gelen kızı, köprü altında yaşam mücadelesi veriyor.

Jackie Chan’in kızı sefalet içinde yaşıyor!
Sözcü'nün haberine göre Chan’in 1999 yılında evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen kızı Etta Ng, Youtube’da yayınladığı videoda, köprü altlarında yattığını ve bu şekilde hayata tutunmaya çalıştığını söyledi. Forbes dergisi tarafından geçen yıl 49 milyon dolar kazandığı belirtilen Jackie Chan’in kızıyla iletişim kurmadığı da yine Etta’nın iddiaları arasında…

Jackie Chan’in kızı sefalet içinde yaşıyor!

Jackie Chan’in kızı videosuna “Merhaba, Ben Jackie Chan’in kızı” sözleriyle başlıyor. 19 yaşındaki genç kadın ailesinin lezbiyen olduğu için kendisine sırt çevirdiğini ifade ederek, ünlü aktörü homofobik olmakla suçladı. Genç kız “Homofobik ebeveynler yüzünden bir aydır evsisiz. Köprü altında uyumak zorunda kaldık” diyor.

YASAK AŞK ÇOCUĞU…

Etta Ng, Jackie Chan’in Elaine Ng ile yaşadığı evlilik dışı ilişkiden dünyaya geldi. Chan o sırada Joan Lin ile evliydi. Etta Ng, hayatı boyunca babasıyla neredeyse hiç görüşmedi. Chan, 2004 yılında bir söyleşide evlilik dışı kızıyla hiç ilgilenmediğini belirterek bundan pişman olduğunu ifade etmişti. Etta Ng ise “O benim biyolojik babam ama hayatımda değil. Hiç hayatımda olmadı. Onu asla ‘Baba’ olarak nitelendirmedim. Babama kızgın değilim ve hiç onu görmeyi istemedim. Hayatımda annem olduğu sürece babama hiç ihtiyacım yok” diye konuştu.